Se spala legumele.
Vanata se coace pe flacara si se curata imediat, dupa care se lasa sa se scurga pe un tocator de lemn.
Mararul se toaca marunt.
Branza se pune intr-un castron impreuna cu mararul si se mixeaza.
Rosiile se decupeaza in forma de cosulet dupa care se scoate miezul cu ajutorul unei lingurite.
Ardeiul se decupeaza in forma de cosulet. Baza cosuletelor trebuie sa fie partea cu codita, pentru a avea o stabilitate mai mare, iar manerul v-a iesi neintrerupt.
Vanata se scurge bine , se pune intr-un castron impreuna cu uleiul si sarea si se mixeaza. Eu adaug si un galbenus de ou. Facultativ se poate adauga si ceapa tocata foarte marunt.
Ardeii se umplu cu pasta de branza, iar rosiile cu salata de vinete.
Maslinele se decupeaza in feliute subtiri si se decoreaza cosuletele.
Se pot servi imediat.
Pofta buna !
Prepara aripioare de pui la cuptor cu boia, usturoi, sare si piper. O reteta simpla, delicioasa si foarte usor de facut,...
Aripioare de pui la cuptor. Reteta simpla, delicioasa si foarte usor de preparatDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii