autor:

Fara foto

» » , , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Mancaruri cu peste

Pangasius cu dovlecei si sos Tzatziki

Autor: Dana Macovei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Macovei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2009

Ingrediente
3 bucati de file de Pangasius, 2-3 dovlecei, 5 linguri de smantana, 5 linguri de iaurt, 3 catei de usturoi, 2 castraveti mici, marar, unt, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

10 voturi

Mod de preparare

Intr-o tava se pune o folie de aluminiu si se unge cu unt. Pe ea se aseaza un strat de dovlecei curatati si taiati feli subtiri.Se condimeneteaza cu sare si piper. Peste dovlecei se aseaza bucatile de Pangasius. Se condimenteaza si acestea. Peste se aseaza un alt strat de dovlecei. Dupa ce i-am sarat si piperat se distribuie peste ei o lingurita de unt. Se acopera cu o alta folie de aluminiu si se da la cuptor 15-20 minute, dupa care se scoate folia de deasupra pentru a vedea mai bine cand e gata. Eu l-am pus in cuptorul neincalzit si l-am tinut 20 de minute. Si inca 7-8 minute cu folia scoasa.

Pentru sosul Tzatziki, se curata usturoiul si castravetele si se dau pe razatoarea fina. Se amesteca cu 5 linguri de smantana si 5 de iaurt. Se adauga sare si piper dupa gust. Se toaca mararul si se adauga in sosul astfel obtinut.

Pangasius si dovleceii se servesc dupa ce se scot de la cuptor cu sos tzatziki.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu dovlecei si sos Tzatziki" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Papillotes de somon umplut

Papillotes de somon umplut

Fileul fara piele se taie in 2 bucati. Se condimenteaza cu sare, piper si seminte de chimion. Una

2 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste
FILE DE PESTE MARINAT SI PRAJIT

FILE DE PESTE MARINAT SI PRAJIT

Fileurile de macrou se pun intr-un vas cu putina sare,putin ulei si usturoi taiat dupa gust. Se

22 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Imi place !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    O bunatate !

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009

    Arata super delicios!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 09 august 2009

      Interesant si apetisant!

    • LASZLO

      LASZLO (Chef de cuisine) , 06 august 2009

      Misto asociere ..pangasius peste gras cu sos de iaurt.. balans de gusturi bune ..felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 iulie 2009

      Apetisant...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

      Interesanta idee. Arata bine. Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

10 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Macovei
Pizza cu paine

Pizza cu paine

Painea feliata se inmoaie putin in lapte si se tapeteaza cu ea o tava de copt. Se complecteaza cu

8 voturi    5 comentarii
50 min
Paste si pizza
Prajitura cu caramel si nuca

Prajitura cu caramel si nuca

Blat: Se bat 6 albusuri cu 200 g de zahar, apoi se adauga nuca, faina si praful de copt. Dupa ce

31 voturi    11 comentarii
40 min
Prajituri
Salata de papadie

Salata de papadie

Se spala frunzele de papadie. Se pune apa cu sare la fiert intr-o cratita. cand da in clocot se adauga

7 voturi    2 comentarii
15 min
Salate reci

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Hanusi prajiti