Intr-o tava se pune o folie de aluminiu si se unge cu unt. Pe ea se aseaza un strat de dovlecei curatati si taiati feli subtiri.Se condimeneteaza cu sare si piper. Peste dovlecei se aseaza bucatile de Pangasius. Se condimenteaza si acestea. Peste se aseaza un alt strat de dovlecei. Dupa ce i-am sarat si piperat se distribuie peste ei o lingurita de unt. Se acopera cu o alta folie de aluminiu si se da la cuptor 15-20 minute, dupa care se scoate folia de deasupra pentru a vedea mai bine cand e gata. Eu l-am pus in cuptorul neincalzit si l-am tinut 20 de minute. Si inca 7-8 minute cu folia scoasa.
Pentru sosul Tzatziki, se curata usturoiul si castravetele si se dau pe razatoarea fina. Se amesteca cu 5 linguri de smantana si 5 de iaurt. Se adauga sare si piper dupa gust. Se toaca mararul si se adauga in sosul astfel obtinut.
Pangasius si dovleceii se servesc dupa ce se scot de la cuptor cu sos tzatziki.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii