panna cota

Timp pregatire
250 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie Panna Cotta de la Dr. Oetker
  • 200 ml lapte
  • 200 ml smantana dulce

Mod de preparare

Într-un vas se amestecă smântâna cu laptele şi se pun pe foc până încep să fiarbă.

Se ia vasul de pe foc, se adaugă conţinutului plicului cu mix pentru Panna Cotta şi se amestecă până la omogenizare. Se pune vasul înapoi pe aragaz şi se fierbe încă 2 minute la foc mediu, amestecând uşor.

Desertul se toarnă apoi în cupe pentru desert şi se lasă să se răcească 4 ore la frigider.

Pentru servire, se ţin cupele 30 de secunde în apa fierbinte şi apoi se răstoarnă pe farfuriuţe pentru desert.

Se ornează cu sosul de fructe de pădure din cutie

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise