Gelatina se inmoaie in apa rece.Se da in fiert smantana cu zahar si vanilie;se lasa sa fiarba pana isi reduce volumul la sfert.
Se ia de pe foc si se dizolva inauntru gelatina.Panna cotta se toarna in boluri si se acopera;se lasa la frigider 4 ore.
Se topeste untul si se caramelizeaza inauntru zaharul pudra.Se adauga strugurii si se fierb cca.30 minute;se paseaza si se dau prin sita.
Amidonul se dizolva in putin suc de struguri,apoi se inglobeaza in restul de suc si se da in fiert pana capata consistenta dorita.
Formele de panna cotta se plonjeaza in putina apa fierbinte si se rastoarna pe farfuriile cu sos.
Se poate orna fiecare farfurie cu boabe de struguri taiate jumatati.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii