autor:

mihaela idriceanu

» » Dulciuri diverse

Panna cotta cu sos de capsuni

Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2010

Ingrediente
250 ml frisca lichida, 50 ml lapte, 50 g zahar, 1 plic zahar vanilat, 4 grame gelatina(2 foi), pt sosul de capsuni:, 250 g capsuni, 50 g zahar, 1 lingura suc de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Se pune gelatina la inmuiat in apa rece pt minim 10 minute.

frisca amestecata cu laptele,zaharul si zaharul vanilat se pune pe foc pana incepe sa fiarba.Se da deoparte,se aduga gelatina stoarsa si se amesteca pana cand aceasta se topeste.

Se pune in pahare si se lasa la frigider minim 5 ore.

Capsunile taiate bucati impreuna cu zaharul si sucul de lamaie se pun pt 10 minute la foc mic,apoi se fruleaza si cand sosul e rece se pune peste panna cotta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu sos de capsuni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Panna cotta cu sos de capsuni

Panna cotta cu sos de capsuni

Intr-o craticioara turnam laptele de soia Inedit si adaugam fulgii agar-agar. Punem pe foc si aducem

1 vot    0 comentarii
30 min
Retete de post
Tarta cu mere si aluat foietaj

Tarta cu mere si aluat foietaj

Placintele cu mere nu se numara printre deserturile mele preferate si mi se par adesea banale, dar

2 voturi    8 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • In bucataria vesela

    In bucataria vesela (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2012

    multe laude si totul la superlativ.....felicitari

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 august 2010

    Foarte apetisant!!

  • flory avram

    flory avram (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

    Foarte buna si a ta arata minunat!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      Gustos.

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

      un desert super bun si rapid.....

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

      Foarte gustos!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

      Aratã super!yummy!*****

    • Fara foto

      maria mihalache , 01 iunie 2010

      Excelent!..............aratos si gustos.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

      Foarte fin si elegant desertul tau!***** L-am salvat.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

      Un desert delicios...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

      Arata bine si vad ca apare des pe aici.Asa ca m-ai convins sa il incerc si eu.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

      O bunatate !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

      Delicios desertul, am salvat reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 250 ml frisca lichida
  • 50 ml lapte
  • 50 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 4 grame gelatina(2 foi)
  • pt sosul de capsuni:
  • 250 g capsuni
  • 50 g zahar
  • 1 lingura suc de lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela idriceanu
prajitura cu ananas

prajitura cu ananas

Din 180 g zahar se face zahar ars.Dupa ce s-a racit se pun deasupra feliile de de ananas taiate in

17 voturi    4 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Oul se bate cu 150 de grame de zahar si praful de sare.Adaugam faina,alternand cu laptele,astfel

14 voturi    4 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitura cu cocos si ricotta

Prajitura cu cocos si ricotta

Se bat ouale cu zahar cateva minute, se adauga ricotta, nuca de cocos si la urma laptele sau lichiorul.

4 voturi    2 comentarii
1h 5 min
Prajituri

In bucataria vesela (Chef de cuisine)

multe laude si totul la superlativ.....felicitari

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Tort de morcovi cu crema de mascarpone si lamaie