Panna cotta cu sos de capsuni

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Panna cotta cu sos de capsuni

Ingrediente

  • 250 ml frisca lichida
  • 50 ml lapte
  • 50 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 4 grame gelatina(2 foi)
  • pt sosul de capsuni:
  • 250 g capsuni
  • 50 g zahar
  • 1 lingura suc de lamaie

Mod de preparare

Se pune gelatina la inmuiat in apa rece pt minim 10 minute.

frisca amestecata cu laptele,zaharul si zaharul vanilat se pune pe foc pana incepe sa fiarba.Se da deoparte,se aduga gelatina stoarsa si se amesteca pana cand aceasta se topeste.

Se pune in pahare si se lasa la frigider minim 5 ore.

Capsunile taiate bucati impreuna cu zaharul si sucul de lamaie se pun pt 10 minute la foc mic,apoi se fruleaza si cand sosul e rece se pune peste panna cotta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pariziene cu branza dulce

Pariziene cu branza dulce

Reteta de pariziene cu branza dulce. Pariziene cu branza dulce reteta simpla. Reteta de cornuri pariziene cu umplutura de...

Pariziene cu branza dulce
Chiftelute aperitiv

Chiftelute aperitiv

Reteta de chiftelute aperitiv. Chiftelute aperitiv reteta simpla. Reteta de chiftelute pentru platourile cu aperitive....

Chiftelute aperitiv
Prajitura cu nuci si ciocolata

Prajitura cu nuci si ciocolata

Reteta de prajitura cu ciocolata si nuci. Prajitura cu nuci si ciocolata reteta pas cu pas. Retete de prajituri cu nuci....

Prajitura cu nuci si ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise