Panna cotta cu sos de capsuni

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Panna cotta cu sos de capsuni

Ingrediente

  • 250 ml frisca lichida
  • 50 ml lapte
  • 50 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 4 grame gelatina(2 foi)
  • pt sosul de capsuni:
  • 250 g capsuni
  • 50 g zahar
  • 1 lingura suc de lamaie

Mod de preparare

Se pune gelatina la inmuiat in apa rece pt minim 10 minute.

frisca amestecata cu laptele,zaharul si zaharul vanilat se pune pe foc pana incepe sa fiarba.Se da deoparte,se aduga gelatina stoarsa si se amesteca pana cand aceasta se topeste.

Se pune in pahare si se lasa la frigider minim 5 ore.

Capsunile taiate bucati impreuna cu zaharul si sucul de lamaie se pun pt 10 minute la foc mic,apoi se fruleaza si cand sosul e rece se pune peste panna cotta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor