autor:

» » Aperitive

panzerroti .

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Ingrediente
Pentru pasta:, 200 g de faina 00, 8 g de drojdie de bere proaspata, sare., Pentru umplutura:, 100 g de ricotta sau mozzarella, 100 g de salam sau sunca presata, , 1 ou, 1 lingura de briza parmigiano sau pecorino, sare si piper.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se framinta coca pina ce devine pufoasa si velutata; se intinde si se fac discuro, cu o farfuriuta de la setul de cafea, diam. 8 cm, umplutura se face dupa placere se poate ajunge o linura de rosi.
Inchideti panzerotti apasind bine bordul ca sa nu se deschida cind
ii frigeti. Attenzie uleiul trebuie sa fie mult cald frigerea trebuie facuta in citeva minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "panzerroti ." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Ramona Bularca (Maestru bucatar) , 09 martie 2009

    In coca nu se pune nici un lichid?

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru pasta:
  • 200 g de faina 00
  • 8 g de drojdie de bere proaspata
  • sare.
  • Pentru umplutura:
  • 100 g de ricotta sau mozzarella
  • 100 g de salam sau sunca presata
  • 1 ou
  • 1 lingura de briza parmigiano sau pecorino
  • sare si piper.

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua

Ramona Bularca (Maestru bucatar)

In coca nu se pune nici un lichid?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
DROB DE PASTE