autor:

Fara foto

» » Aperitive

panzerroti .

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Ingrediente
Pentru pasta:, 200 g de faina 00, 8 g de drojdie de bere proaspata, sare., Pentru umplutura:, 100 g de ricotta sau mozzarella, 100 g de salam sau sunca presata, , 1 ou, 1 lingura de briza parmigiano sau pecorino, sare si piper.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se framinta coca pina ce devine pufoasa si velutata; se intinde si se fac discuro, cu o farfuriuta de la setul de cafea, diam. 8 cm, umplutura se face dupa placere se poate ajunge o linura de rosi.
Inchideti panzerotti apasind bine bordul ca sa nu se deschida cind
ii frigeti. Attenzie uleiul trebuie sa fie mult cald frigerea trebuie facuta in citeva minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "panzerroti ." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada sarata

Rulada sarata

Se intinde foaia de foietaj (se mai opresc cateva fasiute pentru a o \"lega\"),se rade cascavalul

18 voturi    38 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
DROB

DROB

1.Se fierb organele si dupa ce se racesc se toaca marar. 2.Legumele se toaca si ele marunt, se amesteca

0 voturi    1 comentariu
2h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ramona Bularca (Maestru bucatar) , 09 martie 2009

    In coca nu se pune nici un lichid?

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru pasta:
  • 200 g de faina 00
  • 8 g de drojdie de bere proaspata
  • sare.
  • Pentru umplutura:
  • 100 g de ricotta sau mozzarella
  • 100 g de salam sau sunca presata
  • 1 ou
  • 1 lingura de briza parmigiano sau pecorino
  • sare si piper.

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Fara foto

Ramona Bularca (Maestru bucatar)

In coca nu se pune nici un lichid?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
salata de ficatei