autor:

Fara foto

» » Prajituri

Reţetă de preparare a papanaşilor

Autor: cyc1981 (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cyc1981 (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Ingrediente
un kg branza de vaci, faina 0.4kg, 3 oua, zahar 100 g, bicarbonat, coaja rasa de lamaie, gris 100 g, ulei 150 ml, smintina 0.5kg, zahar pudra 50 g, sare 20 g

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor

Amestecati branza cu faina cernuta, ouale batute, zaharul, bicarbonat, coaja de lamaie, gris si sare. Amestecati compozitia pana la omogenizare, modelati papanasii in forma rotunda, apasati la mijloc pentru a forma un orificiu si puneti prajiturile la prajit in uleiul infierbintat, pana se rumenesc. Se mananca cu smantana si zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor se amesteca: branza cu zaharul, grisul si faina,se bat ouale

4 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se amesteca branza de vaci cu lingura de gris si un pic de

16 voturi    6 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013

    Un desert romanesc pe care cred ca toata lumea l-a facut.... Sunt deosebiti....dispar ungent din farfurii !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013

    deliciosi...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 02 februarie 2013

    cat de buni!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2013

      Intotdeauna mi-au placut papanasii. Reteta ta e simpla si pare delicioasa!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • un kg branza de vaci
  • faina 0.4kg
  • 3 oua
  • zahar 100 g
  • bicarbonat
  • coaja rasa de lamaie
  • gris 100 g
  • ulei 150 ml
  • smintina 0.5kg
  • zahar pudra 50 g
  • sare 20 g

Raporteaza reteta

Sidy (Chef de cuisine)

Un desert romanesc pe care cred ca toata lumea l-a facut.... Sunt deosebiti....dispar ungent din farfurii !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Tarta cu mere caramelizate si frisca Tarta cu mere caramelizate si frisca

O reteta pentru familie si prieteni in care bineinteles ca am pus ingredientul secret dragoste. Am inceput cu zaharul caramelizat.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Briosele cu nuca Briosele cu nuca

Se separa albusul de galbenus si se bate spuma. Se adauga zaharul. Se amesteca galbenusurile cu ulei. Se incorporeaza galbenusul cu

0 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Rulada de ciocolata cu branza de vaci