autor:

» » Prajituri

Reţetă de preparare a papanaşilor

Autor: cyc1981 (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cyc1981 (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Ingrediente
un kg branza de vaci, faina 0.4kg, 3 oua, zahar 100 g, bicarbonat, coaja rasa de lamaie, gris 100 g, ulei 150 ml, smintina 0.5kg, zahar pudra 50 g, sare 20 g

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor

Amestecati branza cu faina cernuta, ouale batute, zaharul, bicarbonat, coaja de lamaie, gris si sare. Amestecati compozitia pana la omogenizare, modelati papanasii in forma rotunda, apasati la mijloc pentru a forma un orificiu si puneti prajiturile la prajit in uleiul infierbintat, pana se rumenesc. Se mananca cu smantana si zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Reţetă de preparare a papanaşilor cu rom

Reţetă de preparare a papanaşilor cu rom

Reţetă de preparare a papanaşilor cu rom 1.Se amesteca branza cu mixerul, appoi se adauga grisul

14 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Mixam branza cu zaharul,oul si aromele,adaugam faina si grisul.

504 voturi    51 comentarii
35 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013

    Un desert romanesc pe care cred ca toata lumea l-a facut.... Sunt deosebiti....dispar ungent din farfurii !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013

    deliciosi...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 02 februarie 2013

    cat de buni!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2013

      Intotdeauna mi-au placut papanasii. Reteta ta e simpla si pare delicioasa!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • un kg branza de vaci
  • faina 0.4kg
  • 3 oua
  • zahar 100 g
  • bicarbonat
  • coaja rasa de lamaie
  • gris 100 g
  • ulei 150 ml
  • smintina 0.5kg
  • zahar pudra 50 g
  • sare 20 g

Raporteaza reteta

Sidy (Chef de cuisine)

Un desert romanesc pe care cred ca toata lumea l-a facut.... Sunt deosebiti....dispar ungent din farfurii !

Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada cu mascarpone si cirese