Reţetă de preparare a papanaşilor
Reţetă de preparare a papanaşilor
Branza de vaci se amesteca cu ouale bine de tot pana se face o pasta {e bine sa amestecati cu mixerul}, apoi se pune zaharul {farin daca se poate}, sarea, faina {proaspat cernuta}, mirodeniile si se amesteca bine.
Bicarbonatul se pune la sfarsit, se amesteca usor, deoarece daca il puneti la inceput face o reactie chimica si se evapora tot.
Intre timp sa incingeti ulei intr-o tigaie cu marginile inalte.
Va ungeti mainile cu ulei si modelati papanasii dupa forma bine stiuta, dupa care ii prajiti in uleiul incins dar nu la foc foarte puternic.
Se servesc fierbinti cu dulceata si smintina.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii