Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Reţetă de preparare a papanaşilor

Ingrediente

  • - branza de vaci(cred ca am pus vreo 250 gr.);
  • - faina;
  • - esenta de vanilie;
  • - 2 oua;
  • - gris;
  • - un varf de lingurita de bicarbonat stins in otet;
  • - coaja rasa de lamaie.

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor

Am amestecat totul bine si am lasat sa se odihneasca vreo 10 minute. Am format gogosele mai mari si mingiute pentru motul papanasilor, le-am prajit in ulei, apoi le-am adaugat dulceata de visine si smantana.

Atentie: ca sa nu se arda (cum mi s-a cam intamplat mie), sa le prajiti in mult ulei, sa le acopere.

Reteta am luat-o de pe gustos.ro (ii apartine Danei Cernat).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise