Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Reţetă de preparare a papanaşilor

Ingrediente

  • - branza de vaci(cred ca am pus vreo 250 gr.);
  • - faina;
  • - esenta de vanilie;
  • - 2 oua;
  • - gris;
  • - un varf de lingurita de bicarbonat stins in otet;
  • - coaja rasa de lamaie.

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor

Am amestecat totul bine si am lasat sa se odihneasca vreo 10 minute. Am format gogosele mai mari si mingiute pentru motul papanasilor, le-am prajit in ulei, apoi le-am adaugat dulceata de visine si smantana.

Atentie: ca sa nu se arda (cum mi s-a cam intamplat mie), sa le prajiti in mult ulei, sa le acopere.

Reteta am luat-o de pe gustos.ro (ii apartine Danei Cernat).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor