autor:

Shari

» » Dulciuri diverse

Reţetă de preparare a papanaşilor

Autor: Shari (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Shari (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 noiembrie 2009

Ingrediente
- branza de vaci(cred ca am pus vreo 250 gr.), - faina, - esenta de vanilie, - 2 oua, - gris, - un varf de lingurita de bicarbonat stins in otet, - coaja rasa de lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

41 voturi

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor

Am amestecat totul bine si am lasat sa se odihneasca vreo 10 minute. Am format gogosele mai mari si mingiute pentru motul papanasilor, le-am prajit in ulei, apoi le-am adaugat dulceata de visine si smantana.

Atentie: ca sa nu se arda (cum mi s-a cam intamplat mie), sa le prajiti in mult ulei, sa le acopere.

Reteta am luat-o de pe gustos.ro (ii apartine Danei Cernat).
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza cu ouale, zaharul vanilat si bicarbonatul de sodiu stins in putina zeama de lamaie.

7 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Intr-un bol punem branza, smanatana, zaharul, ouale si le mixam pana obtinem o crema. Adaugam praful

5 voturi    9 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Agneta Herchi , 23 februarie 2014

    prea mult ulei

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 februarie 2013

    cat de frumosi!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iulie 2011

    O bunatate !

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

      Deliciosi si prezentare super!

    • Shari

      Shari (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009

      Lumi, Cley Snijec, merci!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009

      deliciosi

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009

      Foarte buni sunt papanasii! Cei mai buni papanasi mi-au iesit folosind drojdie de bere

    • Shari

      Shari (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

      aaaa....vad ca si tu ai pregatit...ne intrecem in papanasi?:)

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

      O minunatie papanasii!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

41 voturi

Ingrediente

  • - branza de vaci(cred ca am pus vreo 250 gr.)
  • - faina
  • - esenta de vanilie
  • - 2 oua
  • - gris
  • - un varf de lingurita de bicarbonat stins in otet
  • - coaja rasa de lamaie.

Raporteaza reteta

Retete
de Shari
Sarmale in dovleac

Sarmale in dovleac

Dupa ce am amestecat carnea cu condimentele si orezul, am taiat frunzele de varza in 3, 4 bucati,

38 voturi    5 comentarii
4h 10 min
Mancaruri cu carne
Salata de boeuf

Salata de boeuf

Cantitatile le hotaraste fiecare, unuia ii place cu mai multe acrituri, altuia mai dulce etc. Desi

43 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Salate de legume
Ardei umpluti cu carne

Ardei umpluti cu carne

Calim ceapa, adaugam rosiile, apoi carnea, apoi condimentele, lasam aproximativ 10 minute pe foc

33 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

cat de frumosi!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Tiramisu mai special