autor:

Shari

» » Dulciuri diverse

Reţetă de preparare a papanaşilor

Autor: Shari (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Shari (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 noiembrie 2009

Ingrediente
- branza de vaci(cred ca am pus vreo 250 gr.), - faina, - esenta de vanilie, - 2 oua, - gris, - un varf de lingurita de bicarbonat stins in otet, - coaja rasa de lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

41 voturi

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor

Am amestecat totul bine si am lasat sa se odihneasca vreo 10 minute. Am format gogosele mai mari si mingiute pentru motul papanasilor, le-am prajit in ulei, apoi le-am adaugat dulceata de visine si smantana.

Atentie: ca sa nu se arda (cum mi s-a cam intamplat mie), sa le prajiti in mult ulei, sa le acopere.

Reteta am luat-o de pe gustos.ro (ii apartine Danei Cernat).
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Branza de vaci am maruntit-o bine; am adaugat ouale, vanilia,

38 voturi    21 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor moldoveneşti

Reţetă de preparare a papanaşilor moldoveneşti

Intr-un bol se amesteca faina cu gris,sare,zahar,coaja de lamaie,oul batut,branza si bicarbonatul

8 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Agneta Herchi , 23 februarie 2014

    prea mult ulei

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 februarie 2013

    cat de frumosi!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iulie 2011

    O bunatate !

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

      Deliciosi si prezentare super!

    • Shari

      Shari (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009

      Lumi, Cley Snijec, merci!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009

      deliciosi

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009

      Foarte buni sunt papanasii! Cei mai buni papanasi mi-au iesit folosind drojdie de bere

    • Shari

      Shari (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

      aaaa....vad ca si tu ai pregatit...ne intrecem in papanasi?:)

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

      O minunatie papanasii!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

41 voturi

Ingrediente

  • - branza de vaci(cred ca am pus vreo 250 gr.)
  • - faina
  • - esenta de vanilie
  • - 2 oua
  • - gris
  • - un varf de lingurita de bicarbonat stins in otet
  • - coaja rasa de lamaie.

Raporteaza reteta

Retete
de Shari
Sarmale in dovleac

Sarmale in dovleac

Dupa ce am amestecat carnea cu condimentele si orezul, am taiat frunzele de varza in 3, 4 bucati,

38 voturi    5 comentarii
4h 10 min
Mancaruri cu carne
Salata de boeuf

Salata de boeuf

Cantitatile le hotaraste fiecare, unuia ii place cu mai multe acrituri, altuia mai dulce etc. Desi

43 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Salate de legume
Ardei umpluti cu carne

Ardei umpluti cu carne

Calim ceapa, adaugam rosiile, apoi carnea, apoi condimentele, lasam aproximativ 10 minute pe foc

33 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

cat de frumosi!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Placinta de dovleac împletita