Reţetă de preparare a papanaşilor
Reţetă de preparare a papanaşilor
Am amestecat totul bine si am lasat sa se odihneasca vreo 10 minute. Am format gogosele mai mari si mingiute pentru motul papanasilor, le-am prajit in ulei, apoi le-am adaugat dulceata de visine si smantana.
Atentie: ca sa nu se arda (cum mi s-a cam intamplat mie), sa le prajiti in mult ulei, sa le acopere.
Reteta am luat-o de pe gustos.ro (ii apartine Danei Cernat).
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii