autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Reţetă de preparare a papanaşilor

Autor: albinuta_eu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: albinuta_eu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 mai 2010

Ingrediente
1 kg. brinza de vaci, 5 oua, 500 gr. faina, 2 lingurite bicarbonat de sodiu,dar nu cu virf., un pic de sare, 2 linguri de zahar.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca bine compozitia si se lasa asa 30'.Dupa care ne apucam sa-i facem.Sa nu va speriati ca e aluatul moale.Va ungeti mainile cu ulei luati un gogoloi si-l modelati in mana,ii faceti gaura in mijloc si-l puneti in uleiul incins.In ceaunul meu incap 2 papanasi. Nu puteti modela papanasii si sa-i lasati pt. urmatoarea tura de pus in ulei,aluatul e foarte moale si se pleostete.Dar va asigur ca sint foarte buni,exact cum ii mincati de la restaurant,daca ati mancat acolo.Sint moi si pufosi
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Se amesteca bine branza de vaci cu ouale, faina si praful de sare. Se iau cu lingura mici cantitati

12 voturi    12 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Sa profitam cat mai mult de gustul delicios al capsunilor,

2 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. brinza de vaci
  • 5 oua
  • 500 gr. faina
  • 2 lingurite bicarbonat de sodiu,dar nu cu virf.
  • un pic de sare
  • 2 linguri de zahar.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de cirese amare cu aroma de menta Dulceata de cirese amare cu aroma de menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Fursecuri ptr ceai Fursecuri ptr ceai

In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta si "tartute" cu fructe