autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Papanasi

Autor: albinuta_eu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: albinuta_eu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 mai 2010

Ingrediente
1 kg. brinza de vaci, 5 oua, 500 gr. faina, 2 lingurite bicarbonat de sodiu,dar nu cu virf., un pic de sare, 2 linguri de zahar.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca bine compozitia si se lasa asa 30'.Dupa care ne apucam sa-i facem.Sa nu va speriati ca e aluatul moale.Va ungeti mainile cu ulei luati un gogoloi si-l modelati in mana,ii faceti gaura in mijloc si-l puneti in uleiul incins.In ceaunul meu incap 2 papanasi. Nu puteti modela papanasii si sa-i lasati pt. urmatoarea tura de pus in ulei,aluatul e foarte moale si se pleostete.Dar va asigur ca sint foarte buni,exact cum ii mincati de la restaurant,daca ati mancat acolo.Sint moi si pufosi
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Papanasi

Papanasi

Branza de vaci se freaca cu ouale, sare, coaja de lamaie, vanilie, bicarbonat si stafide. Se adauga

89 voturi    16 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Papanasi cu branza de vaci si gris

Papanasi cu branza de vaci si gris

Mod de preparare Intr-un bol amestecam cu un tel branza cu zaharul,zaharul vanilat, grisul,sarea,

122 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. brinza de vaci
  • 5 oua
  • 500 gr. faina
  • 2 lingurite bicarbonat de sodiu,dar nu cu virf.
  • un pic de sare
  • 2 linguri de zahar.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Furtuna in desert