autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Papanasi

Autor: albinuta_eu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: albinuta_eu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 mai 2010

Ingrediente
1 kg. brinza de vaci, 5 oua, 500 gr. faina, 2 lingurite bicarbonat de sodiu,dar nu cu virf., un pic de sare, 2 linguri de zahar.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca bine compozitia si se lasa asa 30'.Dupa care ne apucam sa-i facem.Sa nu va speriati ca e aluatul moale.Va ungeti mainile cu ulei luati un gogoloi si-l modelati in mana,ii faceti gaura in mijloc si-l puneti in uleiul incins.In ceaunul meu incap 2 papanasi. Nu puteti modela papanasii si sa-i lasati pt. urmatoarea tura de pus in ulei,aluatul e foarte moale si se pleostete.Dar va asigur ca sint foarte buni,exact cum ii mincati de la restaurant,daca ati mancat acolo.Sint moi si pufosi
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Papanasi

Papanasi

Se amesteca branza cu ouale, zaharul vanilat si bicarbonatul de sodiu stins in putina zeama de lamaie.

7 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Papanasi

Papanasi

Branza de vaci se freaca cu ouale, sare, coaja de lamaie, vanilie, bicarbonat si stafide. Se adauga

89 voturi    16 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. brinza de vaci
  • 5 oua
  • 500 gr. faina
  • 2 lingurite bicarbonat de sodiu,dar nu cu virf.
  • un pic de sare
  • 2 linguri de zahar.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinte cu visine -din compot sau congelate Placinte cu visine -din compot sau congelate

Aluatul il pregatim de cu seara. Topim untul sau margarina in lapte sau lapte vegetarian la bain marie si lasam sa fie caldut. In oala

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fondante de curmale cu cocos Fondante de curmale cu cocos

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Vafle cu ciocolata