Reţetă de preparare a papanaşilor
Am batut ouale cu zaharul apoi am adaugat branza si aromele.Am adaugat apoi bicarbontul stins si faina in ploaie.Am amestecat pana a iesit un aluat usor de modelat.Din acel aluat am format bulgarasi (carora le-am facut o gaura in mijloc) si bilute mai mici (capacul).
Bulgasii i-am prajit in ulei incins si la foc MIC sa nu ramana crud la mijloc.Cand sunt rumeniti ii "montam".Peste papanas punem smantana si gem sau ciocolata iar in varf biluta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii