Reţetă de preparare a papanaşilor
Am batut ouale cu zaharul apoi am adaugat branza si aromele.Am adaugat apoi bicarbontul stins si faina in ploaie.Am amestecat pana a iesit un aluat usor de modelat.Din acel aluat am format bulgarasi (carora le-am facut o gaura in mijloc) si bilute mai mici (capacul).
Bulgasii i-am prajit in ulei incins si la foc MIC sa nu ramana crud la mijloc.Cand sunt rumeniti ii "montam".Peste papanas punem smantana si gem sau ciocolata iar in varf biluta.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii