autor:

Gabrielaolteanu

» » Dulciuri diverse

Reţetă de preparare a papanaşilor

Autor: Gabrielaolteanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gabrielaolteanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 ianuarie 2011

Ingrediente
500g branza de vaci scursa bine, 2 oua, 6 linguri de zahar, coaja rasa de la o lamaie, un sfert de lingurita de bicarbonat de sodiu stins intr-o lingurita de zeama de lamaie, 250g faina, ulei pentru prajit, Topping: smantana, gem si ciocolata finetti

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Am batut ouale cu zaharul apoi am adaugat branza si aromele.Am adaugat apoi bicarbontul stins si faina in ploaie.Am amestecat pana a iesit un aluat usor de modelat.Din acel aluat am format bulgarasi (carora le-am facut o gaura in mijloc) si bilute mai mici (capacul).

Bulgasii i-am prajit in ulei incins si la foc MIC sa nu ramana crud la mijloc.Cand sunt rumeniti ii "montam".Peste papanas punem smantana si gem sau ciocolata iar in varf biluta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor cu prune uscate

Reţetă de preparare a papanaşilor cu prune uscate

Reţetă de preparare a papanaşilor cu prune uscate 1.Prunele uscate se pun intr-un castron.Deasupra

14 voturi    11 comentarii
30 min
Prajituri
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Amestecam branza cu zaharul,oul, coaja de lamaie si vanilia apoi adaugam faina si grisul. Modelam

39 voturi    7 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mia

    mia (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2011

    Arata foarte bine.....felicitari....

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2011

    Super deliciosi ! *****

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500g branza de vaci scursa bine
  • 2 oua
  • 6 linguri de zahar
  • coaja rasa de la o lamaie
  • un sfert de lingurita de bicarbonat de sodiu stins intr-o lingurita de zeama de lamaie
  • 250g faina
  • ulei pentru prajit
  • Topping: smantana
  • gem si ciocolata finetti

Raporteaza reteta

Retete
de Gabrielaolteanu
Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Cum se prepara Tiramisu rețeta originală: Am separat ouale.Am batut galbenusurile cu 4 linguri

1 vot    0 comentarii
30 min
Prajituri
Cartofi copti

Cartofi copti

Cartofii au stat in cuptor 2 ore pentru ca au fost foarte mari.Mai aveam putin si muream de foame

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aperitive
Spaghete Bolognese

Spaghete Bolognese

Am tocat ceapa si usturoiul si le-am calit in putin unt.Am adaugat carnea pe care am calit-o pana

10 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza

mia (Chef de cuisine)

Arata foarte bine.....felicitari....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Chec aromat