Reţetă de preparare a papanaşilor
Branza se mixeaza cu zaharul si oul, pana devine cremoasa.Se adauga faina, jumatate de plic praf de copt sau bicarbonat ( 1/2 lingurita ), grisul si un praf de sare, se amesteca bine si se lasa sa se odihneasca 20 minute, acoperit cu un prosop.
Dupa ce compozitia a crescut putin in volum, modelam papanasii cu mainile date prin faina. Dupa ce sunt gata modelati, ii prajim in baie de ulei bine incins. Se vor intoarce o singura data!
Dupa ce sunt gata , se scot pe un servetel absorbant, se presara cu zahar praf , si se servesc asortati cu dulceata acrisoara, smantana proaspata si cate un glob de inghetata de vanilie.
Contrastul rece – cald ofera o senzatie deosebita.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii