Se amesteca brinza de vaci cu oul, vanilia, grisul si un pic de sare. Se modeleaza bilute din acest amestec si se fierb in apa cu sare.
Cind s-au ridicat la suprafata apei se scot cu o paleta si se dau prin pesmet calit un ulei. Se presara zahar pe ei si se servesc calzi.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii