autor:

Dachman Laura
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 mai 2010

Ingrediente
500 gr branza de vaci, 150 gr gris, 40 gr faina, 100 ml lapte, 1-2 lingurite sare, , Pentru papanasi verzi, 1 lingura pesto verde, , Pentru papanasi galbeni, 1 lingura praf de curry, , Pentru umplutura, rosii cherry

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

11 voturi

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor



Se pun doua oale cu apa la fiert.

Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul, faina si sarea.Se adauga laptele si se amesteca bine.

Compozitia obtinuta se imparte in jumatate.Intr-una din jumatati se incorporeaza 1 lingura pesto verde iar in cealalta jumatate praful de curry.Se formeaza din cele doua compozitii bilute in interiorul carora se introduce cate o rosie cherry.

Dupa ce apa a dat in clocot, se aduaga bilutele si se lasa sa fiarba pana cand se ridica la suprafata.Se scot cu spumiera si se servesc.



http://lauradfood2.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Reţetă de preparare a papanaşilor cu glazură de ciocolată

Reţetă de preparare a papanaşilor cu glazură de ciocolată

Branza dulce se mixeaza, incorporand si oul, zaharul si esenta. Apoi, adaugati grisul si faina si

2 voturi    1 comentariu
35 min
Prajituri
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Branza se amesteca cu zaharul si bicarbonatul. Se incorporeaza

3 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iulie 2010

    Arata super !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 mai 2010

    Interesanti papanasi cu rosie in mijloc.

  • licu pop

    licu pop (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    Arata minunat!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

11 voturi

Ingrediente

  • 500 gr branza de vaci
  • 150 gr gris
  • 40 gr faina
  • 100 ml lapte
  • 1-2 lingurite sare
  • Pentru papanasi verzi
  • 1 lingura pesto verde
  • Pentru papanasi galbeni
  • 1 lingura praf de curry
  • Pentru umplutura
  • rosii cherry

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Arata super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Castraveti bulgaresti Castraveti bulgaresti

Se spala castravetii proaspeti care trebuie sa fie neloviti si foarte tari, micuti si subtiri, apoi li se indeparteaza capetele si se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Frunze de vita oparite Frunze de vita oparite

Frunzele tinere de vita se spala dupa ce le-au fost indepartate coditele. Se pun cca.2 l de apa la fiert cu o lingura de sare. Cand

0 voturi    0 comentarii
30 min
Bucate la borcan
Ochiuri cu mamaliguta