Ingrediente
500 gr branza de vaci, 150 gr gris, 40 gr faina, 100 ml lapte, 1-2 lingurite sare, , Pentru papanasi verzi, 1 lingura pesto verde, , Pentru papanasi galbeni, 1 lingura praf de curry, , Pentru umplutura, rosii cherry
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
11 voturi
Mod de preparare
Se pun doua oale cu apa la fiert.
Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul, faina si sarea.Se adauga laptele si se amesteca bine.
Compozitia obtinuta se imparte in jumatate.Intr-una din jumatati se incorporeaza 1 lingura pesto verde iar in cealalta jumatate praful de curry.Se formeaza din cele doua compozitii bilute in interiorul carora se introduce cate o rosie cherry.
Dupa ce apa a dat in clocot, se aduaga bilutele si se lasa sa fiarba pana cand se ridica la suprafata.Se scot cu spumiera si se servesc.
http://lauradfood2.blogspot.com/
Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 13 mai 2010
Inedita reteta !
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 mai 2010
Foarte gustosi, arata minunat.
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 13 mai 2010
Interesanta reteta!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 mai 2010
Tare gustosi trebuie sa fie...