autor:

autor

» » Aperitive

Papanasi cu brinza de vaci

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
100 gr. brinza de vaci, 1 ou, o lingura faina, 10 gr. unt, gris, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

48 voturi

Mod de preparare

Se amesteca brinza de vaci cu oul, faina si atita gris, cit sa se obtina o compozitie de o consistenta potrivita, pe care o putem modela.

Se formeaza apoi papanasi rotunzi pe o planseta presarata cu faina, care se fierb in apa clocotita cu sare 15-20 minute.

Se scurg si se servesc fierbinti cu unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu brinza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Clatite umplute cu spanac si branza

Clatite umplute cu spanac si branza

Pentru clatite procedam astfel: intr.un castron punem toate ingredientele si le omogenizam bine(cantitatile

9 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Placinte cu cas si marar verde

Placinte cu cas si marar verde

Aluatul: Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva. Intr-un bol punem faina cernuta, sarea, drojdia

8 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Tatar Nicu

    Tatar Nicu (Chef de cuisine) , 22 martie 2011

    Mama lucra in spital,iar acolo se faceau papanasi fierti.Cand am gasit reteta,am incercat-o fara sa ezit.Nu a iesit din prima!Am fost perseverent si am gasit proportiile corecte.A iesit ceva Super.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

    O bunatate.Mie imi plac cu gem si smantana...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

48 voturi

Ingrediente

  • 100 gr. brinza de vaci
  • 1 ou
  • o lingura faina
  • 10 gr. unt
  • gris
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

Tatar Nicu (Chef de cuisine)

Mama lucra in spital,iar acolo se faceau papanasi fierti.Cand am gasit reteta,am incercat-o fara sa ezit.Nu a iesit din prima!Am fost perseverent si am gasit proportiile corecte.A iesit ceva Super.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Empanada de queso (de branza)