Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
100 gr. brinza de vaci, 1 ou, o lingura faina, 10 gr. unt, gris, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se amesteca brinza de vaci cu oul, faina si atita gris, cit sa se obtina o compozitie de o consistenta potrivita, pe care o putem modela.
Se formeaza apoi papanasi rotunzi pe o planseta presarata cu faina, care se fierb in apa clocotita cu sare 15-20 minute.
Se scurg si se servesc fierbinti cu unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu brinza de vaci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi
Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentata de: valentina ionita