autor:

iuliana tarnoveanu

» » Aperitive

Papanasi cu dovlecei

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Ingrediente
1dovlecel mare, 1ou, 100g brinza telemea, 3linguri faina, ulei palmier

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se spala ,curata,se da dovlecelul pe razatoare ,se scuge de zeama,se amesteca cu faina,ou si brinza rasa,se frige in uleiul fierbinte.Se servesc imediat sau reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • Carlos Manu Lucas , 15 noiembrie 2014

    ami place sa gatesc ori ce fel de mancare

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2010

    Super,eu am pus in loc de branza cascaval (asta am avut in casa ).

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 august 2009

    Grozava reteta,imi place foarte mult...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 august 2009

      Foarte bun, Iuliana.

    • raluk , 22 iulie 2009

      Eu una le-am facut fara branza si fara ulei de palmier ( caci n-am avut in casa) si au iesit o nebunie...incercati-o ;)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 1dovlecel mare
  • 1ou
  • 100g brinza telemea
  • 3linguri faina
  • ulei palmier

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

4 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Super,eu am pus in loc de branza cascaval (asta am avut in casa ).

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Branzare