autor:

iuliana tarnoveanu

» » Aperitive

Papanasi cu dovlecei

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Ingrediente
1dovlecel mare, 1ou, 100g brinza telemea, 3linguri faina, ulei palmier

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se spala ,curata,se da dovlecelul pe razatoare ,se scuge de zeama,se amesteca cu faina,ou si brinza rasa,se frige in uleiul fierbinte.Se servesc imediat sau reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
cascaval pane si cartofi prajiti(2portii)

cascaval pane si cartofi prajiti(2portii)

cascavalul se taie dupa preferinta,ouale se bat cu sare si piper,apoi dam cascavalul prin faina ,ou

7 voturi    7 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza
Clatite cu urda si marar

Clatite cu urda si marar

Din oua, faina, un praf de sare apa si lapte se face aluatul de clatite clasic. Eu intai bat ouale

3 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Carlos Manu Lucas , 15 noiembrie 2014

    ami place sa gatesc ori ce fel de mancare

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2010

    Super,eu am pus in loc de branza cascaval (asta am avut in casa ).

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 august 2009

    Grozava reteta,imi place foarte mult...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 august 2009

      Foarte bun, Iuliana.

    • Fara foto

      raluk , 22 iulie 2009

      Eu una le-am facut fara branza si fara ulei de palmier ( caci n-am avut in casa) si au iesit o nebunie...incercati-o ;)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1dovlecel mare
  • 1ou
  • 100g brinza telemea
  • 3linguri faina
  • ulei palmier

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Super,eu am pus in loc de branza cascaval (asta am avut in casa ).

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Pasta de branza de vaci
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania