Ingrediente
400g branza de vaci, 2 oua, 12 linguri faina, 1 lingura gris, un praf de sare, 1/2 lingurita bicarbonat, un varf de cutit praf de copt, ulei pentru prajit, smantana, dulceata
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
10 voturi
Mod de preparare
Intr-un bol se amesteca toate ingredientele,bicaronatul se dizolva in zeama de lamaie si se adauga si el.Se obtine o compozitie omogena,din care se formeaza gogosele in care se face o gaura pe mijloc. Separat se formeaza mici bilute care se prajesc si ele.Se pun la prajit in uleiul incins bine,se rumenesc pe ambele parti.Se scot pe o hartie absorbanta,Se servesc fierbinti cu smanana si dulceata.Eu am folosit dulceta de afine facuta de mine in casa.
iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 13 iulie 2012
Foarte buni!
iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 09 iulie 2012
Foarte gustosi!
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 24 martie 2010
Ana,ma bucur ca iti place.O sa fi multumita de rezultat.
ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 23 martie 2010
Am furat reteta! Ca sa arat ca ma tin de cuvant ,maine revin cu poze...sper sa iasa totul ok!Multumesc de reteta!
susu (Chef de cuisine) , 29 august 2009
Foarte bine arata papanasii, felicitari. As manca si eu o portie
Doina Varga (Chef de cuisine) , 25 august 2009
Si mie imi plac papanasii. N-am mai facut de mult. Voi incerca reteta. Yammmiii.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 august 2009
O bunatate...
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 august 2009
Ador papanasii cu smantana si dulceata de afine.
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 mai 2009
Arata bine,dar pentru cine poate sa mananace dulciuri.