autor:

CHEF DAN

» » Dulciuri diverse

Papanasi cu dulceata de cirese amare

Autor: CHEF DAN (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 mai 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CHEF DAN (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 mai 2013

Ingrediente
Branza dulce scoapta = 500 gr ,, zahar = 150 de gr ,, oua = 4 bucati,, faina alba =cat cuprinde ,, esenta de vanilie =1 bucata ,, lamaie =1 bucata ,, bicarbonat de sodiu =1 lingurita, ulei =300 ml,, dulceata de cirese amare=400 gr.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

La achizitionarea branzei dulci sau scoapte trebuie sa avem grija la modul cum arata si ce gust are. Sa nu dea in acru sau sa nu fie apoasa si moale.

Framantam branza cu ouale si zaharul, v-om adauga treptat faina,stingem bicarbonatul cu zeama de lamaie si adaugam pentru afinarea produsului.

Aluatul obtinut de o consistenta normala spre moale pentru a putea fi modelat usor si a se dezvolta la maxim in tigae.

La modelare avem frau liber imaginatiei si dam forma dorita de noi spre usurarea noastra la montat in farfurie.

Uleiul bine incins pe foc moderat pentru a nu arde produsul.Se rumenesc bine pe o parte si alta.

In cazul nostru se servesc cu dulceata de cirese amare dar se poate opta si alte variante .Lista ramane deschisa pentru orice alta forma de a fi serviti.

Nu ne ramane decat sa va uram POFTA BUNA
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu dulceata de cirese amare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pancakes cu iaurt, zmeură și migdale

Pancakes cu iaurt, zmeură și migdale

Clătitele acestea sunt pregătite cu noul meu ajutor în bucătărie, aparatul Panini Maker

7 voturi    1 comentariu
15 min
Dulciuri diverse
Briose cu ciocolata

Briose cu ciocolata

Ingredientele date sunt pentru 12 portii.Intr-un vas amestecam faina, drojdia, bucatelele de ciocalata

9 voturi    2 comentarii
25 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • CHEF DAN

    CHEF DAN (Chef de cuisine):

    Pufosi si moi,rumeni naclaiti in dulceata de cirese amare,strasnici de aratosi.Aruncau arome nestiute in jurul mesei si parca te chemau cu o unda inbietoare la asa ospat. Nestiute sant poftele iscate din senin cu atata voluptate .

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2013

    Gustos!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Branza dulce scoapta = 500 gr ,
  • zahar = 150 de gr ,
  • oua = 4 bucati,
  • faina alba =cat cuprinde ,
  • esenta de vanilie =1 bucata ,
  • lamaie =1 bucata ,
  • bicarbonat de sodiu =1 lingurita
  • ulei =300 ml,
  • dulceata de cirese amare=400 gr.

Raporteaza reteta

COSTEO

COSTEO (Chef de cuisine)

Gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri cu tahini Fursecuri cu tahini

Se pun toate ingredientele in bolul mixerului si se amesteca pana devine un aluat chiar putin lipicios. Intind o foaie de copt pe tava

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura Rafaello Prajitura Rafaello

Se face un blat de tort in stilul clasic: se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu zahar, se amesteca faina cu praful de

31 voturi    15 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Guguluf cu glazura de ciocolata