Reţetă de preparare a papanaşilor
La achizitionarea branzei dulci sau scoapte trebuie sa avem grija la modul cum arata si ce gust are. Sa nu dea in acru sau sa nu fie apoasa si moale.
Framantam branza cu ouale si zaharul, v-om adauga treptat faina,stingem bicarbonatul cu zeama de lamaie si adaugam pentru afinarea produsului.
Aluatul obtinut de o consistenta normala spre moale pentru a putea fi modelat usor si a se dezvolta la maxim in tigae.
La modelare avem frau liber imaginatiei si dam forma dorita de noi spre usurarea noastra la montat in farfurie.
Uleiul bine incins pe foc moderat pentru a nu arde produsul.Se rumenesc bine pe o parte si alta.
In cazul nostru se servesc cu dulceata de cirese amare dar se poate opta si alte variante .Lista ramane deschisa pentru orice alta forma de a fi serviti.
Nu ne ramane decat sa va uram POFTA BUNA

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii