autor:

CHEF DAN

» » Dulciuri diverse

Papanasi cu dulceata de cirese amare

Autor: CHEF DAN (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 mai 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CHEF DAN (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 mai 2013

Ingrediente
Branza dulce scoapta = 500 gr ,, zahar = 150 de gr ,, oua = 4 bucati,, faina alba =cat cuprinde ,, esenta de vanilie =1 bucata ,, lamaie =1 bucata ,, bicarbonat de sodiu =1 lingurita, ulei =300 ml,, dulceata de cirese amare=400 gr.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

La achizitionarea branzei dulci sau scoapte trebuie sa avem grija la modul cum arata si ce gust are. Sa nu dea in acru sau sa nu fie apoasa si moale.

Framantam branza cu ouale si zaharul, v-om adauga treptat faina,stingem bicarbonatul cu zeama de lamaie si adaugam pentru afinarea produsului.

Aluatul obtinut de o consistenta normala spre moale pentru a putea fi modelat usor si a se dezvolta la maxim in tigae.

La modelare avem frau liber imaginatiei si dam forma dorita de noi spre usurarea noastra la montat in farfurie.

Uleiul bine incins pe foc moderat pentru a nu arde produsul.Se rumenesc bine pe o parte si alta.

In cazul nostru se servesc cu dulceata de cirese amare dar se poate opta si alte variante .Lista ramane deschisa pentru orice alta forma de a fi serviti.

Nu ne ramane decat sa va uram POFTA BUNA
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu dulceata de cirese amare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pasca de Paste

Pasca de Paste

Se amesteca galbenusurile cu zaharul pana se tripleaza cantitatea si apoi cu branza de si smantana

12 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Sumsumiot - fursecuri cu susan

Sumsumiot - fursecuri cu susan

Se amesteca bine ingredientele intr-un bol si se amesteca bine cu ajutorul mixerului. Se incalzeste

2 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • CHEF DAN

    CHEF DAN (Chef de cuisine):

    Pufosi si moi,rumeni naclaiti in dulceata de cirese amare,strasnici de aratosi.Aruncau arome nestiute in jurul mesei si parca te chemau cu o unda inbietoare la asa ospat. Nestiute sant poftele iscate din senin cu atata voluptate .

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2013

    Gustos!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Branza dulce scoapta = 500 gr ,
  • zahar = 150 de gr ,
  • oua = 4 bucati,
  • faina alba =cat cuprinde ,
  • esenta de vanilie =1 bucata ,
  • lamaie =1 bucata ,
  • bicarbonat de sodiu =1 lingurita
  • ulei =300 ml,
  • dulceata de cirese amare=400 gr.

Raporteaza reteta

COSTEO

COSTEO (Chef de cuisine)

Gustos!

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Bezele