autor:

CHEF DAN

» » Dulciuri diverse

Reţetă de preparare a papanaşilor

Autor: CHEF DAN (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 mai 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CHEF DAN (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 mai 2013

Ingrediente
Branza dulce scoapta = 500 gr ,, zahar = 150 de gr ,, oua = 4 bucati,, faina alba =cat cuprinde ,, esenta de vanilie =1 bucata ,, lamaie =1 bucata ,, bicarbonat de sodiu =1 lingurita, ulei =300 ml,, dulceata de cirese amare=400 gr.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

La achizitionarea branzei dulci sau scoapte trebuie sa avem grija la modul cum arata si ce gust are. Sa nu dea in acru sau sa nu fie apoasa si moale.

Framantam branza cu ouale si zaharul, v-om adauga treptat faina,stingem bicarbonatul cu zeama de lamaie si adaugam pentru afinarea produsului.

Aluatul obtinut de o consistenta normala spre moale pentru a putea fi modelat usor si a se dezvolta la maxim in tigae.

La modelare avem frau liber imaginatiei si dam forma dorita de noi spre usurarea noastra la montat in farfurie.

Uleiul bine incins pe foc moderat pentru a nu arde produsul.Se rumenesc bine pe o parte si alta.

In cazul nostru se servesc cu dulceata de cirese amare dar se poate opta si alte variante .Lista ramane deschisa pentru orice alta forma de a fi serviti.

Nu ne ramane decat sa va uram POFTA BUNA
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor cu rom

Reţetă de preparare a papanaşilor cu rom

Reţetă de preparare a papanaşilor cu rom 1.Se amesteca branza cu mixerul, appoi se adauga grisul

14 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Mixam branza cu zaharul,oul si aromele,adaugam faina si grisul.

504 voturi    51 comentarii
35 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • CHEF DAN

    CHEF DAN (Chef de cuisine):

    Pufosi si moi,rumeni naclaiti in dulceata de cirese amare,strasnici de aratosi.Aruncau arome nestiute in jurul mesei si parca te chemau cu o unda inbietoare la asa ospat. Nestiute sant poftele iscate din senin cu atata voluptate .

  • 1 comentariu

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2013

    Gustos!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Branza dulce scoapta = 500 gr ,
  • zahar = 150 de gr ,
  • oua = 4 bucati,
  • faina alba =cat cuprinde ,
  • esenta de vanilie =1 bucata ,
  • lamaie =1 bucata ,
  • bicarbonat de sodiu =1 lingurita
  • ulei =300 ml,
  • dulceata de cirese amare=400 gr.

Raporteaza reteta

COSTEO

COSTEO (Chef de cuisine)

Gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca) Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca)

Mai intai ne vom ocupa de prune, apoi de aluat. Amestecam zaharul brun cu o lingura de scortisoara.Prunele dupa ce au fost spalate si

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Budinca de gris cu vin