Reţetă de preparare a papanaşilor
Reţetă de preparare a papanaşilor
Faina se amesteca cu bicarbonatul de sodiu. Ouale se separa de galbenus. Intr-un vas se amesteca brinza de vaci (sa fie cat mai scursa) cu gabenusurile, zaharul, sare, esenta de vanilie. Dupa ce compozitia s-a omogenizat se incorporeza faina. Atentie, daca brinza este mai zemoasa va mai trebuie faina.
Este gata in momentul in care compozitia se ia de pe mina. Se fac mingiute apoi se face o gaura la mijloc si se prajesc in baie de ulei. Se scot, se scurg de grasime, apoi se asezoneaza cu dulceata de visine si smintina din belsug.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii