autor:

motosca mariana

» » Dulciuri diverse

Reţetă de preparare a papanaşilor

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2009

Ingrediente
(10 portii), -branza dulce vaci -400g, -galbenusuri oua -6buc, -zahar -200g, -bicarbonat de sodiu -5h, -sare -2g, -esenta vanilie -1 fiola, -faina -200gr, -dulceata visine -800g, -smantana -800g

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

10 voturi

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor

Faina se amesteca cu bicarbonatul de sodiu. Ouale se separa de galbenus. Intr-un vas se amesteca brinza de vaci (sa fie cat mai scursa) cu gabenusurile, zaharul, sare, esenta de vanilie. Dupa ce compozitia s-a omogenizat se incorporeza faina. Atentie, daca brinza este mai zemoasa va mai trebuie faina.



Este gata in momentul in care compozitia se ia de pe mina. Se fac mingiute apoi se face o gaura la mijloc si se prajesc in baie de ulei. Se scot, se scurg de grasime, apoi se asezoneaza cu dulceata de visine si smintina din belsug.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor cu rom

Reţetă de preparare a papanaşilor cu rom

Reţetă de preparare a papanaşilor cu rom 1.Se amesteca branza cu mixerul, appoi se adauga grisul

14 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Branza se amesteca cu zaharul si bicarbonatul. Se incorporeaza

3 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • lauramihaela88

    lauramihaela88 (Chef de cuisine) , 25 februarie 2014

    Pe cat de bine arata pe atat sunt de gustosi. Foarte buni. Merita incercata reteta. ;)

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 februarie 2013

    cat de buni! aromati!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 02 februarie 2013

    ce arome! ce bunatate!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2011

      Draga Mariana,cautam reteta mea de papanasi si am dat de reteta ta.Cum de nu am facut eu comentariu la reteta ta?Arata senzational,la fel pregatesc si eu.Felicitari si ai votul meu.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2009

      Mama ce bunatate.... papanasi cu dulceata de visine,imi plac la nebunie.Felicitari!!!

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 12 august 2009

      Imi incanta papilele gustative.!!!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 august 2009

      Waw, da cat sunt de buni! Eu folosesc dulceata de afine. Waw, waw.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009

      Foarte bine arata!

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009

      Foarte bine arata, felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 iunie 2009

      Bun,bun,bun.Si mie imi plac cu dulceata,gem si smantana.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

10 voturi

Ingrediente

  • (10 portii)
  • -branza dulce vaci -400g
  • -galbenusuri oua -6buc
  • -zahar -200g
  • -bicarbonat de sodiu -5h
  • -sare -2g
  • -esenta vanilie -1 fiola
  • -faina -200gr
  • -dulceata visine -800g
  • -smantana -800g

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi

lauramihaela88 (Chef de cuisine)

Pe cat de bine arata pe atat sunt de gustosi. Foarte buni. Merita incercata reteta. ;)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Tavalita