Papanasi cu gris si smintina

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr. brinza de vaci
  • o lingura faina
  • o lingura gris
  • 1-2 oua
  • ½ pahar smintina
  • o lingura unt
  • sare

Mod de preparare

Brinza data prin sita sau sfarimata cu furculita se amesteca cu faina si grisul. Se adauga ouale intregi, sarea si se amesteca bine. Se ia din aceasta compozitie de papanasi cite o lingurita si se scufunda unul cite unul in apa clocotita cu sare. Se lasa sa fiarba. Papanasii sint fierti atunci cind, dupa ce s-au ridicat deasupra, mai dau citeva clocote. Se scot cu o spumiera, fara sa se sfarime, se asaza intr-un vas care merge la cuptor, uns cu unt. Deasupra se toarna smintina amestecata cu o lingurita de faina. Se dau la cuptor sa se rumeneasca

Se servesc fierbinti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise