autor:

Dachman Laura

» » , , , Aluaturi si Foietaje, Aperitive, Dulciuri diverse, Prajituri

Reţetă de preparare a papanaşilor cu miere

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2010

Ingrediente
500 gr branza de vaci, 150 gr gris, 50 ml lapte, 15 gr miere de salcam, 15 gr miere poliflora, 1 lingurita esenta de vanilie, 1 lingurita esenta de portocale, 2 batoane de scortisoara, 200 gr fulgi de migdale

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

5 voturi

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor cu miere

Se pune o oala cu apa la fiert in care se adauga batoanele de scortisoara.Fulgii de migdale se prajesc usor, intr-o tigaie, fara grasime.

Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul, cele 2 feluri de miere si esentele.Se adauga laptele si se amesteca bine.Din compizitia rezultata se formeaza bilute.

Dupa ce apa a dat in cloct, se aduaga bilutele si se lasa sa fiarba pana cand se ridica la suprafata.Se scot cu spumiera si se dau prin fulgii de migdale apoi se servesc stropiti cu miere.



http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor cu miere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea

Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o

38 voturi    27 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura mea de Halloween

Prajitura mea de Halloween

Incepem asa: pentru un blat folosim: 4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri

1 vot    1 comentariu
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2012

    Un deliciu...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010

    Buni de tot.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010

      Minunati!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 31 martie 2010

      Superb! Mai ales ca sunt fierti,ii gasesc mai lejeri si mai sanatosi!Felicitari si salvez reteta!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

      Un deliciu intr-adevar...

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

      Deliciosi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

5 voturi

Ingrediente

  • 500 gr branza de vaci
  • 150 gr gris
  • 50 ml lapte
  • 15 gr miere de salcam
  • 15 gr miere poliflora
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 lingurita esenta de portocale
  • 2 batoane de scortisoara
  • 200 gr fulgi de migdale

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    9 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

20 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

valentina ionita (Chef de cuisine)

Un deliciu...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fursecuri cu migdale