Ingrediente
500 gr branza de vaci, 150 gr gris, 50 ml lapte, 15 gr miere de salcam, 15 gr miere poliflora, 1 lingurita esenta de vanilie, 1 lingurita esenta de portocale, 2 batoane de scortisoara, 200 gr fulgi de migdale
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
5 voturi
Mod de preparare
Se pune o oala cu apa la fiert in care se adauga batoanele de scortisoara.Fulgii de migdale se prajesc usor, intr-o tigaie, fara grasime.
Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul, cele 2 feluri de miere si esentele.Se adauga laptele si se amesteca bine.Din compizitia rezultata se formeaza bilute.
Dupa ce apa a dat in cloct, se aduaga bilutele si se lasa sa fiarba pana cand se ridica la suprafata.Se scot cu spumiera si se dau prin fulgii de migdale apoi se servesc stropiti cu miere.
http://lauradfood.blogspot.com/
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010
Minunati!
ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 31 martie 2010
Superb! Mai ales ca sunt fierti,ii gasesc mai lejeri si mai sanatosi!Felicitari si salvez reteta!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 martie 2010
Un deliciu intr-adevar...
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 29 martie 2010
Deliciosi.