Ingrediente
500 gr branza dulce de vaci, 350 gr faina, 10 gr zahar, 10 gr bicarbonat de sodiu, zahar vanilat, 2 oua, coaja de lamaie rasa
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 15 min
13 voturi
Mod de preparare
Ouale se bat un pic cu cele 10 gr de zahar, coaja de lamaie si bicarbonatul, apoi se adauga branza si faina treptat....Puneti faina pana nu vi se mai lipeste de degete.
Incingeti uleiul si afceti forme din aluat...eu le fac ca un covrig pt ca altfel nu-mi iese gaura din mijloc ca lumea.....mai bine zis le fac ca un cerc gros. patrati putina coca si pt capacele. Aste le faceti ca niste bilute, nici prea mari, nici prea mici. Dupa ce s-au prajit ii serviti cu smantana si dulceata. Mie imi place cea de capsuni.
lumi (Chef de cuisine) , 30 noiembrie 2009
eu prepar coca cu drojdie si ies mai pufosi papanasii
valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 iunie 2009
Imi plac mult papanasii cu gem ,dulceata si smantana...