autor:

Fara foto

» » Prajituri

Reţetă de preparare a papanaşilor

Autor: ICE (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ICE (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Ingrediente
500 gr branza dulce de vaci, 350 gr faina, 10 gr zahar, 10 gr bicarbonat de sodiu, zahar vanilat, 2 oua, coaja de lamaie rasa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

13 voturi

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor

Ouale se bat un pic cu cele 10 gr de zahar, coaja de lamaie si bicarbonatul, apoi se adauga branza si faina treptat....Puneti faina pana nu vi se mai lipeste de degete.

Incingeti uleiul si afceti forme din aluat...eu le fac ca un covrig pt ca altfel nu-mi iese gaura din mijloc ca lumea.....mai bine zis le fac ca un cerc gros. patrati putina coca si pt capacele. Aste le faceti ca niste bilute, nici prea mari, nici prea mici. Dupa ce s-au prajit ii serviti cu smantana si dulceata. Mie imi place cea de capsuni.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Reţetă de preparare a papanaşilor cu miere

Reţetă de preparare a papanaşilor cu miere

Reţetă de preparare a papanaşilor cu miere Se pune o oala cu apa la fiert in care se adauga batoanele

5 voturi    7 comentarii
45 min
Prajituri
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina , coaja rasa de lamaie , bicarbonatul stins cu sucul de lamaie

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Floare de colt (Chef de cuisine) , 14 februarie 2013

    Deliciosi !

  • Fara foto

    ICE (Chef de cuisine) , 15 decembrie 2009

    Foarte apetisanti si papanasii vostri! Si mie imi plac foarte mult.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 decembrie 2009

    Imi plac la nebunie.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 30 noiembrie 2009

      eu prepar coca cu drojdie si ies mai pufosi papanasii

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 iunie 2009

      Imi plac mult papanasii cu gem ,dulceata si smantana...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

13 voturi

Ingrediente

  • 500 gr branza dulce de vaci
  • 350 gr faina
  • 10 gr zahar
  • 10 gr bicarbonat de sodiu
  • zahar vanilat
  • 2 oua
  • coaja de lamaie rasa

Raporteaza reteta

Retete
de ICE
Salata cu sunca si ou

Salata cu sunca si ou

Salata verde se spala frunza cu frunza, in jet de apa rece. La fel si restul legumelor. Se taie sau

0 voturi    6 comentarii
20 min
Salate reci
Cartofi taranesti

Cartofi taranesti

Se pun cartofii la fiet, taiati in felii mari si groase. Intr-o tigaie de teflon caliti ceapa, iar

15 voturi    9 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Tort

Tort

Tortul: Se ia o foaie de blat, se pune pe un platou si se insiropeaza cu sucul de la ananas,

2 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Torturi

Floare de colt (Chef de cuisine)

Deliciosi !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cu visine Prajitura cu visine

Albusurile se separa de galbenusuri, apoi se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se freaca galbenusurile cu uleiul ca la maioneza

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu capsuni Prajitura cu capsuni

Aceasta este o prajitura de sezon, pe care o putem prepara fie cu capsuni, fie cu cirese. Eu am folosit capsunile care au dat prajiturii

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura de ciocolata