Reţetă de preparare a papanaşilor
Reţetă de preparare a papanaşilor
Se bat albusurile spuma, se adauga galbenusurile si zaharul, apoi faina in ploaie, amestecata cu bicarbonatul. Branza se rade si se presara usor si ea. Se pune si fiola de esenta de vanilie. Se face o coca moale ca de gogosi. Se formeaza inele groase si gogoloaie mici. Se prajesc in ulei incins. Se orneaza cu smantana batuta cu zahar vanilat si peste ea se picura dulceata sau ciocolata topita si alune.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii