Reţetă de preparare a papanaşilor
Se amesteca branza de vaci cu faina , coaja rasa de lamaie , bicarbonatul stins cu sucul de lamaie , ouale . Acest aluat se lasa putin la dospit dupa care se formeaza din el papanasii . Papanasii se pun la prajit in baie de ulei la foc foarte mic pana se rumenesc pe ambele parti . Dupa ce se scot de la prajit se pun pe servetele de hartie pentru a absorbii surplusul de ulei . Se servesc calzi sau reci cu smantana si dulceata deasupra .
VA UREZ POFTA BUNA !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii