autor:

adina72

» » Prajituri

Reţetă de preparare a papanaşilor

Autor: adina72 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 mai 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adina72 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 mai 2013

Ingrediente
500g branza proaspata de vaci, 300g faina, 3 oua, 150g zahar, coaja rasa de la o lamaie, un varf de cutit de bicarbonat de sodiu, smantana, dulceata .

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca branza de vaci cu faina , coaja rasa de lamaie , bicarbonatul stins cu sucul de lamaie , ouale . Acest aluat se lasa putin la dospit dupa care se formeaza din el papanasii . Papanasii se pun la prajit in baie de ulei la foc foarte mic pana se rumenesc pe ambele parti . Dupa ce se scot de la prajit se pun pe servetele de hartie pentru a absorbii surplusul de ulei . Se servesc calzi sau reci cu smantana si dulceata deasupra .

VA UREZ POFTA BUNA !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Branza se amesteca cu zaharul, esentele, grisul, oul si faina. Se amesteca ingredientele cu un

8 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Am amestecat totul bine si am lasat sa se odihneasca vreo 10

41 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 500g branza proaspata de vaci
  • 300g faina
  • 3 oua
  • 150g zahar
  • coaja rasa de la o lamaie
  • un varf de cutit de bicarbonat de sodiu
  • smantana
  • dulceata .

Raporteaza reteta

Retete
de adina72
Tort de mere cu crema de ciocolata

Tort de mere cu crema de ciocolata

BLATUL : Albusurile separate de galbenusuri se bat spuma cu zaharul peste care se adauga galbenusurile

2 voturi    1 comentariu
2h
Torturi
Jeleu de portocale

Jeleu de portocale

Se storc bine portocalele mari. Se fierbe un sirop din zahar si 200 ml apa pana se topeste bine zaharul

2 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Melci cu nuca

Melci cu nuca

Aluatul: Se cerne faina intr-un castron, in mijlocul ei se pune drojdia maruntita si zaharul si se

2 voturi    0 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cu caise si zmeura Prajitura cu caise si zmeura

•Ouale se bat energic cu zaharul brun, zaharul vanilinat si un praf de sare. Se adauga alternand uleiul si laptele de cocos. •Dupa

2 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu capsuni Prajitura cu capsuni

Aceasta este o prajitura de sezon, pe care o putem prepara fie cu capsuni, fie cu cirese. Eu am folosit capsunile care au dat prajiturii

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
“Coşut “cu ulei