Reţetă de preparare a papanaşilor
1. Amestecati, intr-un bol destul de mare, branza de vaci scursa de zer, faina, grisul, coaja de lamaie, zaharul tos, oul, bicarbonatul si praful de sare, pana formati un aluat cu consistenta ferma, dar totusi moale. Intindeti o foaie groasa si, cu ajutorul unui pahar cu gura larga, taiati papanasii. Faceti-le papanasilor o gaura in mijloc, folosindu-va de deget, apoi prajiti-i in baie de ulei incins, timp de 5-6 minute pe fiecare parte.
2. Scoateti papanasii pe o foaie de hartie absorbanta, apoi serviti-i cu smantana si dulceata.
Pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii