PAPANASI CU SMANTANA SI DULCEATA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 10 portii):
  • 1 kg.branza de vaci,
  • 1 kg.faina,
  • 8 oua,
  • 400g.zahar tos,
  • 10g.bicarbonat de sodiu,
  • coja rasa de lamaie,,
  • zahar pudra,
  • dulceata de afine;

Mod de preparare

1. Se amesteca branza, cele 8 oua si zaharul tos, se adauga faina, aromele. Din aluatul obtinut se fac forme rotunde si se prajesc in ulei, la foc temperat, timp de 10-15 minute.

2. Se scurg de ulei, se pudreaza cu zahar si se pun pe o farfurie rotunda (pentru prajituri). Se toarna deasupra, pe fiecare, smantana si dulceata de afine si se servesc fierbinti, cu vin alb dulce.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise