1. Se amesteca branza, cele 8 oua si zaharul tos, se adauga faina, aromele. Din aluatul obtinut se fac forme rotunde si se prajesc in ulei, la foc temperat, timp de 10-15 minute.
2. Se scurg de ulei, se pudreaza cu zahar si se pun pe o farfurie rotunda (pentru prajituri). Se toarna deasupra, pe fiecare, smantana si dulceata de afine si se servesc fierbinti, cu vin alb dulce.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii