Reţetă de preparare a papanaşilor
Reţetă de preparare a papanaşilor
Cartofii cruzi, curatati se dau prin razatoare, se pun intr-o cratita cu drojdia muiata in 1/4 pahar apa, se sareaza, se pune faina si oul. Se freaca bine totul si se lasa sa creasca la loc cald. Se incinge ulei si se iau cu lingura bucati de papanasi care se prajesc. Se servesc fierbinti cu smintina deasupra
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii