Se dizolva drojdia in putin lapte caldut, indulcit si se amesteca cu o lingura de faina. Cind a crescut se amesteca cu restul de lapte, zaharul, ouale batute si sarea. Se adauga faina, untul topit si merele rase. Se pune acoperit cu un servet la un loc cald sa creasca. Se scoate cite o lingura din aluat, se prajesc pe ambele parti in ulei incins.
Se servesc pudrate cu zahar vanilat
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii