Reţetă de preparare a papanaşilor dobrogeni
Se freaca intr-un castron branza de vaci cu galbenusurile, mirodeniile, faina, grisul, sarea si la urma se adauga albusurile batute spuma. Compozitia nu trebuie sa fie tare. Se face un rulou (sul) si se taie bucati. Marimea papanasilor ramane la aprecierea fiecarei gospodine. Fiecare bucata de coca se rotunjeste, se gaureste la mijoc sau nu - dupa gust si preferinta si se prajesc in ulei incins. Se scot pe hartie absorbanta si se servesc pudrati cu zahar sau cu dulceata, gem si deasupra. Sunt deliciosi.
Pofta buna!
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii