autor:

Anonim

» » Aperitive

papanasi fierti

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
branza de vaci, faina, gris, coaja rasa de lamaie, oua, unt, zahar, smantana, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Branza de vaci se amesteca cu faina , sare, oua, zahar, gris si coaja de lamaie. Din compozitia obtinuta se portioneaza bucati cu lingura, care se pun sa fiarba in apa clocotita cu sare, cca 15 min. Papanasii fierti se scot pe platou si se stropesc cu unt topit.
Daca ti-a placut reteta noastra "papanasi fierti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Papanasi fierti

Papanasi fierti

amesteci branza de vaca cu ouale,3 linguri de zahar,zaharul vanilat,grisul si lasi aproximativ o

11 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Dulciuri diverse
Papanasi fierti

Papanasi fierti

Se amesteca bine branza de vaci cu ouale, faina si praful de sare. Se iau cu lingura mici cantitati

12 voturi    12 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    mary_uta , 07 noiembrie 2008

    Papanasii fierti se scurg si se pun intr-o tigaie in care in prealabil ai prajit pesmet in putin ulei, se scutura bine tigaia cu papanasii in asa fel incat fiecare sa fie bine "tavalit" prin pesmetul prajit. Cand se servesc (calzi), fiecare isi presara zahar peste ei dupa preferinta. (zahar vanilat poti pune peste toti in tigaia cu pesmet prajit)

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Fara foto

mary_uta

Papanasii fierti se scurg si se pun intr-o tigaie in care in prealabil ai prajit pesmet in putin ulei, se scutura bine tigaia cu papanasii in asa fel incat fiecare sa fie bine "tavalit" prin pesmetul prajit. Cand se servesc (calzi), fiecare isi presara zahar peste ei dupa preferinta. (zahar vanilat poti pune peste toti in tigaia cu pesmet prajit)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Mic dejun cu gogosari si crema de branza
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania