autor:

Anonim

» » Aperitive

papanasi fierti

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
branza de vaci, faina, gris, coaja rasa de lamaie, oua, unt, zahar, smantana, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Branza de vaci se amesteca cu faina , sare, oua, zahar, gris si coaja de lamaie. Din compozitia obtinuta se portioneaza bucati cu lingura, care se pun sa fiarba in apa clocotita cu sare, cca 15 min. Papanasii fierti se scot pe platou si se stropesc cu unt topit.
Daca ti-a placut reteta noastra "papanasi fierti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Papanasi fierti cu smantana si dulceata

Papanasi fierti cu smantana si dulceata

Sunt mai sanatosi fierti si constituie un desert delicios, aromat si foarte apreciat. Puneti branza

86 voturi    19 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Clatite cu crema de branza si somon

Clatite cu crema de branza si somon

Conectam aparatul Panini Maker Breville la o sursa de curent. Intr-un castron, amestecam usor

3 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    mary_uta , 07 noiembrie 2008

    Papanasii fierti se scurg si se pun intr-o tigaie in care in prealabil ai prajit pesmet in putin ulei, se scutura bine tigaia cu papanasii in asa fel incat fiecare sa fie bine "tavalit" prin pesmetul prajit. Cand se servesc (calzi), fiecare isi presara zahar peste ei dupa preferinta. (zahar vanilat poti pune peste toti in tigaia cu pesmet prajit)

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Fara foto

mary_uta

Papanasii fierti se scurg si se pun intr-o tigaie in care in prealabil ai prajit pesmet in putin ulei, se scutura bine tigaia cu papanasii in asa fel incat fiecare sa fie bine "tavalit" prin pesmetul prajit. Cand se servesc (calzi), fiecare isi presara zahar peste ei dupa preferinta. (zahar vanilat poti pune peste toti in tigaia cu pesmet prajit)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Rulouri de vinete cu branza