autor:

Anonim

» » Aperitive

papanasi fierti

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
branza de vaci, faina, gris, coaja rasa de lamaie, oua, unt, zahar, smantana, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Branza de vaci se amesteca cu faina , sare, oua, zahar, gris si coaja de lamaie. Din compozitia obtinuta se portioneaza bucati cu lingura, care se pun sa fiarba in apa clocotita cu sare, cca 15 min. Papanasii fierti se scot pe platou si se stropesc cu unt topit.
Daca ti-a placut reteta noastra "papanasi fierti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Papanasi fierti

Papanasi fierti

Branza se amesteca cu zaharul, esentele, grisul, oul si faina. Se amesteca ingredientele cu un

8 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Papanasi fierti

Papanasi fierti

Se amesteca bine branza de vaci cu ouale, faina si praful de sare. Se iau cu lingura mici cantitati

12 voturi    12 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    mary_uta , 07 noiembrie 2008

    Papanasii fierti se scurg si se pun intr-o tigaie in care in prealabil ai prajit pesmet in putin ulei, se scutura bine tigaia cu papanasii in asa fel incat fiecare sa fie bine "tavalit" prin pesmetul prajit. Cand se servesc (calzi), fiecare isi presara zahar peste ei dupa preferinta. (zahar vanilat poti pune peste toti in tigaia cu pesmet prajit)

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Fara foto

mary_uta

Papanasii fierti se scurg si se pun intr-o tigaie in care in prealabil ai prajit pesmet in putin ulei, se scutura bine tigaia cu papanasii in asa fel incat fiecare sa fie bine "tavalit" prin pesmetul prajit. Cand se servesc (calzi), fiecare isi presara zahar peste ei dupa preferinta. (zahar vanilat poti pune peste toti in tigaia cu pesmet prajit)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu branza si dovlecel