autor:

Anonim

» » Aperitive

papanasi fierti

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
branza de vaci, faina, gris, coaja rasa de lamaie, oua, unt, zahar, smantana, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Branza de vaci se amesteca cu faina , sare, oua, zahar, gris si coaja de lamaie. Din compozitia obtinuta se portioneaza bucati cu lingura, care se pun sa fiarba in apa clocotita cu sare, cca 15 min. Papanasii fierti se scot pe platou si se stropesc cu unt topit.
Daca ti-a placut reteta noastra "papanasi fierti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Papanasi fierti cu smantana si dulceata

Papanasi fierti cu smantana si dulceata

Sunt mai sanatosi fierti si constituie un desert delicios, aromat si foarte apreciat. Puneti branza

92 voturi    19 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • mary_uta , 07 noiembrie 2008

    Papanasii fierti se scurg si se pun intr-o tigaie in care in prealabil ai prajit pesmet in putin ulei, se scutura bine tigaia cu papanasii in asa fel incat fiecare sa fie bine "tavalit" prin pesmetul prajit. Cand se servesc (calzi), fiecare isi presara zahar peste ei dupa preferinta. (zahar vanilat poti pune peste toti in tigaia cu pesmet prajit)

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • branza de vaci
  • faina
  • gris
  • coaja rasa de lamaie
  • oua
  • unt
  • zahar
  • smantana
  • sare

Raporteaza reteta

mary_uta

Papanasii fierti se scurg si se pun intr-o tigaie in care in prealabil ai prajit pesmet in putin ulei, se scutura bine tigaia cu papanasii in asa fel incat fiecare sa fie bine "tavalit" prin pesmetul prajit. Cand se servesc (calzi), fiecare isi presara zahar peste ei dupa preferinta. (zahar vanilat poti pune peste toti in tigaia cu pesmet prajit)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Cascaval pane Doina