autor:

Bya_Ralu

» » Dulciuri diverse

Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Autor: Bya_Ralu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bya_Ralu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 ianuarie 2016

Ingrediente
250 g branza de vaci delaco, 1/2-2 linguri zahar green sugar, 2 linguri gris, 1-2 lingura faina, esenta vanilie, esenta rom, 1 ou, 100 g pesmet + 40 g unt+ 4 plicuri de green sugar, Pentru decor:, smantana, dulceata de cirese, fulgi de ciocolata alba

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Branza se amesteca cu zaharul, esentele, grisul, oul si faina.



Se amesteca ingredientele cu un tel.



Intr-o oala punem apa la fiert cu un praf de sare.



Untul se topeste intr-o tigaie, punem pesmetul si zaharul green sugar, amestecam des si lasam la foc maxim 5 minute, nu trebuie sa se arda.



Cu mainiile date prin faina, formam bilute din compozitia de branza, cand apa incepe sa fiarba adaugam pe rand bilutele.



Cand se ridica la suprafata sunt fierti, ii luam cu o paleta si ii dam prin pesmet.



Se servesc cu smantana si dulceata de cirese.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Intr-o tigaie non-aderenta topim untul( incalzim uleiul) , adaugam cele 200 g gris.Se poate folosi

5 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi amesteci branza de vaca cu ouale,3 linguri de zahar,zaharul

11 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 250 g branza de vaci delaco
  • 1/2-2 linguri zahar green sugar
  • 2 linguri gris
  • 1-2 lingura faina
  • esenta vanilie
  • esenta rom
  • 1 ou
  • 100 g pesmet + 40 g unt+ 4 plicuri de green sugar
  • Pentru decor:
  • smantana
  • dulceata de cirese
  • fulgi de ciocolata alba

Raporteaza reteta

Retete
de Bya_Ralu
Salata orientala de vara

Salata orientala de vara

Cartofii se spala bine de pamant daca au, se pun intr-o oala, se acopera cu apa si se pune sare.

5 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Salate de legume
Ficat de pui cu usturoi si rosii cherry

Ficat de pui cu usturoi si rosii cherry

Se pune ficatul de pui intr-o tigaie,se stropeste cu ulei de masline,se adauga condimentele si se

2 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
Creveti la gratar

Creveti la gratar

Crevetii se clatesc cu apa rece, se pun intr-un castron la marinat cu ulei masline, ii condimentam,

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Pasca cu branza