autor:

Bya_Ralu

» » Dulciuri diverse

Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Autor: Bya_Ralu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bya_Ralu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 ianuarie 2016

Ingrediente
250 g branza de vaci delaco, 1/2-2 linguri zahar green sugar, 2 linguri gris, 1-2 lingura faina, esenta vanilie, esenta rom, 1 ou, 100 g pesmet + 40 g unt+ 4 plicuri de green sugar, Pentru decor:, smantana, dulceata de cirese, fulgi de ciocolata alba

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Branza se amesteca cu zaharul, esentele, grisul, oul si faina.



Se amesteca ingredientele cu un tel.



Intr-o oala punem apa la fiert cu un praf de sare.



Untul se topeste intr-o tigaie, punem pesmetul si zaharul green sugar, amestecam des si lasam la foc maxim 5 minute, nu trebuie sa se arda.



Cu mainiile date prin faina, formam bilute din compozitia de branza, cand apa incepe sa fiarba adaugam pe rand bilutele.



Cand se ridica la suprafata sunt fierti, ii luam cu o paleta si ii dam prin pesmet.



Se servesc cu smantana si dulceata de cirese.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Preparare Se amesteca intr-un bol ingredientele pentru papanasi pana se omogenizeaza compozitia. Se

4 voturi    1 comentariu
25 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi amesteci branza de vaca cu ouale,3 linguri de zahar,zaharul

11 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 250 g branza de vaci delaco
  • 1/2-2 linguri zahar green sugar
  • 2 linguri gris
  • 1-2 lingura faina
  • esenta vanilie
  • esenta rom
  • 1 ou
  • 100 g pesmet + 40 g unt+ 4 plicuri de green sugar
  • Pentru decor:
  • smantana
  • dulceata de cirese
  • fulgi de ciocolata alba

Raporteaza reteta

Retete
de Bya_Ralu
Salata orientala de vara

Salata orientala de vara

Cartofii se spala bine de pamant daca au, se pun intr-o oala, se acopera cu apa si se pune sare.

5 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Salate de legume
Ficat de pui cu usturoi si rosii cherry

Ficat de pui cu usturoi si rosii cherry

Se pune ficatul de pui intr-o tigaie,se stropeste cu ulei de masline,se adauga condimentele si se

3 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
Creveti la gratar

Creveti la gratar

Crevetii se clatesc cu apa rece, se pun intr-un castron la marinat cu ulei masline, ii condimentam,

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca) Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca)

Mai intai ne vom ocupa de prune, apoi de aluat. Amestecam zaharul brun cu o lingura de scortisoara.Prunele dupa ce au fost spalate si

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Cornulete fragede cu gem,nuca sau rahat (de post)