Ingrediente
250 g branza de vaci delaco, 1/2-2 linguri zahar green sugar, 2 linguri gris, 1-2 lingura faina, esenta vanilie, esenta rom, 1 ou, 100 g pesmet + 40 g unt+ 4 plicuri de green sugar, Pentru decor:, smantana, dulceata de cirese, fulgi de ciocolata alba
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
8 voturi
Mod de preparare
Se amesteca ingredientele cu un tel.
Intr-o oala punem apa la fiert cu un praf de sare.
Untul se topeste intr-o tigaie, punem pesmetul si zaharul green sugar, amestecam des si lasam la foc maxim 5 minute, nu trebuie sa se arda.
Cu mainiile date prin faina, formam bilute din compozitia de branza, cand apa incepe sa fiarba adaugam pe rand bilutele.
Cand se ridica la suprafata sunt fierti, ii luam cu o paleta si ii dam prin pesmet.
Se servesc cu smantana si dulceata de cirese.