autor:

autor

» » Dulciuri diverse

Reţetă de preparare a papanaşilor

    Reteta postata pe: 05 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 05 februarie 2014

Ingrediente
1 bulgare de branza de vaci din piata (aprox. 500 g),, 2-3 oua,, 5 linguri de zahar (optional),, 5-6 linguri pline cu faina,, o lingurita rasa de praf de copt,, sare

Dificultate: Redusa Timp: nespecificat

4 voturi

Mod de preparare

Daca branza nu este grasa, se pot adauga 2 linguri de smantana. Se face un amestec omogen din toate ingredientele, care sa nu semene mai mult a aluat, ci a branza de vaci. Se fac cu mana papanasii ca niste chiftele si se prajesc in ulei pe o parte si pe alta, rapid.

Daca puneti zahar in compozitie, se vor rumeni mai tare, daca nu, culoarea lor ramane frumoasa, aurie. Se scot cu paleta imediat pe o farfurie si se servesc calzi cu mult zahar vanilat pe deasupra.

Descoperiti si alte retete delicioase pe blogul Caietul cu retete.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Faina se amesteca cu bicarbonatul de sodiu. Ouale se separa

10 voturi    10 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza cu ouale, zaharul vanilat si bicarbonatul de sodiu stins in putina zeama de lamaie.

7 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Anca Pop , 18 iulie 2016

    Am facut si am pus deasupra inghetata de vanilie !!!!super buni!!

  • Fara foto

    Maria Vintila , 17 iulie 2015

    Si cu dulceata de afine.

  • Fara foto

    Lili Pata , 16 iulie 2015

    Si ci multa smantana peste ei! Mmmmmmm

    • Fara foto

      Rodica Ardelean , 14 iunie 2015

      IN LOC DE FAINA INCERCATI CU GRIS,NUMAI O LINGURA DE FAINA,SI LASATI COMPOZITIA SA SE ODIHNEASCA O ORA APOI PRAJITII,PESTE EI CIND SUNT GATA PRAJITI PUNETI UN SOS DIN SMANTANA,ZAHAR,VANILIE

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

nespecificat

4 voturi

Ingrediente

  • 1 bulgare de branza de vaci din piata (aprox. 500 g),
  • 2-3 oua,
  • 5 linguri de zahar (optional),
  • 5-6 linguri pline cu faina,
  • o lingurita rasa de praf de copt,
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinta cu mere, nuci si aluat cu vin Placinta cu mere, nuci si aluat cu vin

Pentru umplutură: eu am avut merele deja pregătite, aşadar le-am scos din congelator şi le-am lăsat la temperatura camerei să

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Budinca de lapte cu Agar agar Budinca de lapte cu Agar agar

Punem apa cu agar agar, intr-o oala, pe foc. Amestecam bine si lasam sa fiarba, dupa ce incepe sa fiarba, punem si lingura de sirop

0 voturi    0 comentarii
45 min
Budinci
Figurine speciale de Paste