Reţetă de preparare a papanaşilor
Reţetă de preparare a papanaşilor
Se amesteca ouale cu zaharul, sarea,grisul si se lasa sa se umfle 10 min
Se adauga branza, apoi faina amestecata cu praful de copt si coaja rasa de lamaie
Coca trebuie sa fie moale si se ia cu mana(cat o lingura)din coca,se fac mingiute, se aplatizeaza si la mijloc se face o gaura
Papanasii trebuie copti in cratita de tuci cu ulei mult(ca si gogosile)
Cand se rumenesc si pe o parte si pe cealalata, se scot pe un servetel de hartie pentru a se indeparta uleiul si se tavalesc prin zahar pudra
Se servesc calzi cu smantana, pusa pe margini si la mijloc un gem sau dulceata dupa preferinta

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii