Se freaca intr-o cratita branza cu 3 galbenusuri, 3 linguri de faina, sare, si la urma se adauga cele 3 albusuri spume. Compozitia nu trebuie sa fie prea tare. Se ia cu lingura din ea, se face cu mana muiata in faina papanasi potriviti de mari, care se prajesc in unt sau untura fierbinte, pe o parte si pe alta. Se servesc cu smantana, indata ce sunt gata.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii