autor:

merisoare de padure

» » Aperitive

Papanele

Autor: merisoare de padure (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: merisoare de padure (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 martie 2010

Ingrediente
doua feli de paine,, doua oua,, cascaval si mortadella (optional),, doua rosii pentru salata,, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

19 voturi

Mod de preparare

Se face cate o gauta in mijlocul fiecarei feli de paine, se prajeste felia pe o parte si cand se intoarce, se pune oul in mijloc. Dupa ce s-a prajit albusul, se mai intoarce o data felia, dar se mai lasa foarte putin.

Se asaza in farfuri cu partea mai putin prajita deasupra, si obtional se pot pune cubulete de cascaval si cubulete prajite de mortadela (sau orice fel de parizer).

Se serveste cu salata de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua umplute pane

Oua umplute pane

Se fierb 5 oua timp de 10 minute pentru a fi tari. Se curata de coaja si se taie fiecare in 2. Se

3 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Ciuperci cu mozzarela, la cuptor

Ciuperci cu mozzarela, la cuptor

Se curata ciupercile , se scot si cotoarele care se taie cubulete.Se indeparteaza si lamelele maronii

6 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine):

    Am lasat deja un comentari si poze,dar nu stiu de nu se afiseaza.????

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine):

    Am pregatit acest mic dejun cam la fel ca reteta prezentata.Singura diferenta,este ca nu am intors felia de paine si pe cealalta parte,mie imi place oul mai moale.Am presarat putin cascaval ras si atat.A iesti bun,dar trebuie sa recunosc ca nu imi place sa prajesc painea in ulei.Iar pe miezul decupat am pus o felie de salam de Sibiu,era pacat sa arunc miezul.In rest ,totul a fost bun.

  • 15 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Diana , 06 august 2013

    Costy 1969 ... bravoooooooooooooooooooo , eu n-am avut curaj :))

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iulie 2012

    Imi place dar prefer sa prajesc painea in cuptor fara ulei....

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 august 2010

    O bunatate

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010

      Un aperitiv gustos!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      Cu siguranta ca am s-o incerc,si am sa revin cu poze cat mai curand.Felicitari!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

      Asa fac si eu, data viitoare cand gatesc fotografiez, eu le spun margarete, foarte buna mancarea.

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

      Reteta buna,dar mai rau cu limba romana. In rest e ok.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 21 martie 2010

      Un mic dejun delicios ! Bravo Radu !

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 20 martie 2010

      Rapid si bun...

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 20 martie 2010

      Cam ciudata reteta,dar sigur este buna.Merita incercata.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 20 martie 2010

      Foarte ingenios!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 19 martie 2010

      interesant!merçi de idee

    • Fara foto

      ment , 19 martie 2010

      Bai nene...foarte tari retzetele lui Radu! Cred ca-l stiu...e unu" care-a lucrat la Sofitel, pe bucatarie,acum catziva ani! Le prea vede!!!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 martie 2010

      Imi place ideea,cred ca o sa incerc si eu.

    • Adina

      Adina (Chef de cuisine) , 19 martie 2010

      Interesanta reteta, buna pentru mic dejun

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

19 voturi

Ingrediente

  • doua feli de paine,
  • doua oua,
  • cascaval si mortadella (optional),
  • doua rosii pentru salata,
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de merisoare de padure
omleta cu pancetta affumicata

omleta cu pancetta affumicata

Ceapa se curata, se taie in doua apoi taiata rondele un pic mai groase, se freaca cu un pic de sare

3 voturi    2 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
fasole verde cu aripi de pui

fasole verde cu aripi de pui

in timp ce se fierb aripile intr-un litru jumate de apa,se arunca spuma,dupa care se strecoara. separat

8 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
fasole cu costita afumata

fasole cu costita afumata

costita se taie cuburi si se prajeste in putin ulei, dupa care se pune separat. in untura obtinuta

20 voturi    14 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Diana

Costy 1969 ... bravoooooooooooooooooooo , eu n-am avut curaj :))

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Oua ochiuri in paine toast Oua ochiuri in paine toast

Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se decupeaza feliile de paine toast, in asa fel incat sa se pastreze coaja intacta. Se asaza cojile

2 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Omleta cu spanac