autor:

costy1969

» » Aperitive

Papara de malai

Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 noiembrie 2009

Ingrediente
400 grame branza de burduf, 50 grame branza telemea, 1 kilogram de mamaliga pripita, 100 grame unt, 2 oua, 3-4 linguri de smantana, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 55 min

4 voturi

Mod de preparare




Se face o mamaliga pripita, se unge un vas termorezistent cu unt. In vas se intinde un strat de mamaliga, de cca 3-4 cm, iar deasupra se presara branza de burduf, un strat de cca 2-3 cm. Peste branza se mai intinde un strat de mamaliga, iar deasupra se presara branza telemea. Untul se taie bucati mici si se pun din loc in loc peste mamaliguta. Se introduce la cuptor, preincalzit, se lasa la foc potrivit, timp de 15-20 minute. Cu 5 minute inainte de a se scoate se pun ouale intr-un locas facut cu gavanul de la lingura, se da la cuptor. Cand se serveste se pune smanatana.



Daca ti-a placut reteta noastra "Papara de malai" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Dejun rapid

Dejun rapid

Intr-un bol se pun fulgii de orez, apoi fulgii de porumb si deasupra iaurtul. Se lasa la inmuiat

0 voturi    4 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza
Paste cu sparanghel, mazăre și sos de unt cu lămâie

Paste cu sparanghel, mazăre și sos de unt cu lămâie

Am pus cratițele cu apa pe foc mediu spre mare. Cand a inceput sa fiarba apa in cratița mica, pentru

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Merita incercata !

  • Sipoteanu Iuliana

    Sipoteanu Iuliana (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

    La noi in moldova se spune talmes balmes , este foarte gustos mie imi place mult

Dificultate

Redusa

Timp

55 min

4 voturi

Ingrediente

  • 400 grame branza de burduf
  • 50 grame branza telemea
  • 1 kilogram de mamaliga pripita
  • 100 grame unt
  • 2 oua
  • 3-4 linguri de smantana
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de costy1969
CARTOFI NOI CU DOVLECEI

CARTOFI NOI CU DOVLECEI

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dovleceii se spala,se curata

1 vot    1 comentariu
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

10 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

Ceapa se curata si se taie marunt; Dovleceii se spala,se curata de coaja,se taie cuburi sau felii

16 voturi    4 comentarii
50 min
Supe de legume

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite umplute cu branza sarata, marar si sunca