autor:

Anonim

» » Aperitive

pappardelle cu sos de spanac

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
usturoi, pappardelle, ulei de masline, ceapa, suc de lamaie, sare, spanac, frisca, piper, parmezan ras.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se caleste ceapa timp de 4-5 min, apoi se adauga ciupercile , usturoiul si se mai calesc 2 min.
La sfarsit se adauga sucul de lamaie. Dupa 2 min se adauga , amestecand, frunzele de spanac si frisca . Se asezoneaza cu sare , piper, apoi se inabusa totul pana cand frunzele de spanac se inmoaie usor.
Daca ti-a placut reteta noastra "pappardelle cu sos de spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
PAPPARDELLE CU SOS DE SPANAC

PAPPARDELLE CU SOS DE SPANAC

Se coace usturoiul intreg la cuptor 15-20 min sa se inmoaie.Se fierb pastele conform instructiunilor

2 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza
Salata de vinete prajite(specific arabesc)

Salata de vinete prajite(specific arabesc)

Vinetele se spala,se curata,se taie felii(de cca 1,5 cm grosime);feliile se presara cu sare si se

7 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Chiftelute de conopida