autor:

Fara foto

» » Aperitive

Papra moldoveneasca

Autor: ionela visan (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ionela visan (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
Ingrediente:, 6 oua, 200 g brânza de oi, 50 g unt, 1 l lapte, 300 g malai, sare, smântâna.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Mod de preparare:
Se prepara o mamaliguta ceva mai moale, se adauga brânza sfarâmata si se amesteca bine. Se
desarta manaliguta într-o tava unsa cu unt, se netezeste si, cu ajutorul unui polonic cu dosul
uns cu unt, dupa care tava se întroduce în cuptor. Când ouale (albusurile) s-au închegat, se
scot din cuptor si se servesc imediat fierbinti cu smântâna sau cu iaurt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papra moldoveneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cuburi marmorate cu rosii si urda

Cuburi marmorate cu rosii si urda

Intr-o cratita se caleste ceapa in uleiul de masline, doar cat sa se inmoaie. Se adauga si usturoiul

7 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu brinza
Ardei rosii, umpluti cu pasta de branza

Ardei rosii, umpluti cu pasta de branza

Se spala, taie in jumatati si se curata ardeii separat trecem la preparare pastei dupa cum urmeaza,

28 voturi    3 comentarii
25 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 6 oua
  • 200 g brânza de oi
  • 50 g unt
  • 1 l lapte
  • 300 g malai
  • sare
  • smântâna.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Pateuri