autor:

Fara foto

» » Aperitive

Papra moldoveneasca

Autor: ionela visan (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ionela visan (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
Ingrediente:, 6 oua, 200 g brânza de oi, 50 g unt, 1 l lapte, 300 g malai, sare, smântâna.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Mod de preparare:
Se prepara o mamaliguta ceva mai moale, se adauga brânza sfarâmata si se amesteca bine. Se
desarta manaliguta într-o tava unsa cu unt, se netezeste si, cu ajutorul unui polonic cu dosul
uns cu unt, dupa care tava se întroduce în cuptor. Când ouale (albusurile) s-au închegat, se
scot din cuptor si se servesc imediat fierbinti cu smântâna sau cu iaurt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papra moldoveneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta sarata cu branza si prosciutto

Tarta sarata cu branza si prosciutto

Intindem foaia de patiserie,o intepam cu furculita,asezam feliile de sunca,branza taiata cubulete,iar

3 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu brinza
Cocurei ca in Maramures

Cocurei ca in Maramures

Malaiul se pune intr-un bol, dupa care se adauga restul ingredientelor. Se amesteca pana se obtine

2 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 6 oua
  • 200 g brânza de oi
  • 50 g unt
  • 1 l lapte
  • 300 g malai
  • sare
  • smântâna.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Buiurdi