autor:

Fara foto

» » Aperitive

Papra moldoveneasca

Autor: ionela visan (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ionela visan (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
Ingrediente:, 6 oua, 200 g brânza de oi, 50 g unt, 1 l lapte, 300 g malai, sare, smântâna.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare:
Se prepara o mamaliguta ceva mai moale, se adauga brânza sfarâmata si se amesteca bine. Se
desarta manaliguta într-o tava unsa cu unt, se netezeste si, cu ajutorul unui polonic cu dosul
uns cu unt, dupa care tava se întroduce în cuptor. Când ouale (albusurile) s-au închegat, se
scot din cuptor si se servesc imediat fierbinti cu smântâna sau cu iaurt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papra moldoveneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Langos

Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam

6 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu brinza
Tort aperitiv

Tort aperitiv

Se cumpara foile din magazin, se decongeleaza, se intind si se decupeaza cu o forma de tort rotunda

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 6 oua
  • 200 g brânza de oi
  • 50 g unt
  • 1 l lapte
  • 300 g malai
  • sare
  • smântâna.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada tricolora cu crema de branza
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide