autor:

Anonim

» » Aperitive

Papricas de miel

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de miel, ulei, pasta de tomate, boia de ardei dulce, galuste din faina, piper, patrunjel verde, cimbru, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Bucatiile de carne se inabusa in 50 ml de ulei cu 100 ml de apa. Ceapa se inabusa cu 100 ml de ulei si 100 ml de apa, se adauga bucatile de carne, apa fiarta, piper, boia dulce si se fierb cca 30 min. Se adauga apoi pasta de tomate, cimbru, galustele pentru papricas si se fierb 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pogacele cu bacon si hrean

Pogacele cu bacon si hrean

Incalzim putin laptele, punem 1 lingurita mica de zahar si adaugam drojdia sfaramata. Baconul il

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Aperitiv cu foietaj si bacon

Aperitiv cu foietaj si bacon

Decongelam aluatul de foietaj si il intindem pe folia cu care este impachetat, dar la dimensiunea

9 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • carne de miel
  • ulei
  • pasta de tomate
  • boia de ardei dulce
  • galuste din faina
  • piper
  • patrunjel verde
  • cimbru
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Ardei umpluti a la Monique