autor:

Anonim

» » Aperitive

Papricas de miel cu galuste

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
carne de miel, ulei, pasta de tomate, boia de ardei dulce, galuste din faina, piper, patrunjel verde, cimbru, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatiile de carne se inabusa in 50 ml de ulei cu 100 ml de apa. Ceapa se inabusa cu 100 ml de ulei si 100 ml de apa, se adauga bucatile de carne, apa fiarta, piper, boia dulce si se fierb cca 30 min. Se adauga apoi pasta de tomate, cimbru, galustele pentru papricas si se fierb 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de miel cu galuste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada aperitiv Kaprice

Rulada aperitiv Kaprice

Se face un blat de tort din ingredientele prezentate la coca: se bat spuma cele sase albusuri, se

29 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Se bat ouale bine,se adauga putina sare si putin piper,punem uleiul,praful de copt si faina,se amesteca

4 voturi    1 comentariu
60h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de miel
  • ulei
  • pasta de tomate
  • boia de ardei dulce
  • galuste din faina
  • piper
  • patrunjel verde
  • cimbru
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Crenvursti in aluat