Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 06 august 2008
Ingrediente
carne de miel, ulei, pasta de tomate, boia de ardei dulce, galuste din faina, piper, patrunjel verde, cimbru, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Bucatiile de carne se inabusa in 50 ml de ulei cu 100 ml de apa. Ceapa se inabusa cu 100 ml de ulei si 100 ml de apa, se adauga bucatile de carne, apa fiarta, piper, boia dulce si se fierb cca 30 min. Se adauga apoi pasta de tomate, cimbru, galustele pentru papricas si se fierb 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de miel cu galuste" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l
47 voturi
9 comentarii
2h 30 min
Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate