Se decojesc perele, se adauga 3 linguri de zahar, stelutele de anason si se lasa sa fiarba, dupa care se introduc perele si se lasa sa fiarba, pana sunt patrunse.
Intr-o tigaie caramelizam 4-5 linguri de zahar, cand acesta incepe sa se lege putin, cautam sa facem diferite aranjamente din zahar ars, cu care vom decora desertul nostru.
Vom trece sa pregatim frisca, laptele la temperatura camerei, se adauga peste praful de frisca, adaugam inca 2 linguri de zahar pudra si incepem amestecarea ingredientelor. Dupa cateva minute cand deja frisca incepe sa se lege adaugam si 1 pliculet de intaritor de frisca.
Luam wafele le ungem cu crema de ciocolata adaugam para fiarta in vin, ormam cu frisca, presaram menta tocata, radem ciocolata alba si neagra deasupra perei si adaugam aranjamentul din zahar ars.
Ceva usor de realizat si racoritor vom simti o multitudine de arome de la pere, menta, ciocolata si frisca.
Pofta Buna.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii