Preparati un sirop, lasand sa fiarba, vreme de 5 minute, zaharul si 15 cl de apa. Puneti intr-un vas rezistent la foc galbenusurile si cafeaua, adaugati siropul fierbinte, putin cate putin, si asezati vasul pe baia de apa (focul sa fie iute). Bateti compozitia cu mixerul, circa 5 minute, pana ce isi dubleaza volumul, luati-o de pe foc si continuati s-o bateti, pana ce devine calduta (circa 10 minute).
Incorporati frisca batuta in compozitia racita, turnati crema intr-un castron, tineti-o 12 ore la congelator si serviti-o in cupe de inghetata.
Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.
Pudra de rosiiPlacinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...
Placinta frageda cu dovleac si nucaPentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta
Comentarii