autor:

Anonim

» » Aperitive

parizer pane

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
parizer, oua, faina, ulei, pesmet, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Feliile de parizer se trec prin faina, ou batut si pesmet si se rumenesc in untura sau ulei pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "parizer pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftelute cu maioneza si ceapa

Piftelute cu maioneza si ceapa

Dau pe robot carnea, costita, painea,ceapa,pesmetul,condimentele, ouale. Modelez bile pe care le

13 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Carne  cu salsa de ton

Carne cu salsa de ton

Puneti carnea in bucata intreaga, la fiert in apa rece cu verdurile intregi. Fierbeti timp de 2-3

4 voturi    3 comentarii
2h 10 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • parizer
  • oua
  • faina
  • ulei
  • pesmet
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pachetele din piept de pui cu spanac si sos de iaurt