autor:

Anonim

» » Aperitive

parjoale

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ceapa, cartofi/paine alba, ulei, oua, faina, pesmet, usturoi, patrunjel verde, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu 2 oua, cartofii rasi fin, usturoi pisat, patrunjel verde, sare si piper. Din compozitia obtinuta se modeleaza cu faina parjoalele, care se trec prin ulei batut, pesmet si se rumenesc in ulei incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "parjoale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Altfel de parjoale

Altfel de parjoale

Intrun castron amestecam carnea tocata, usuroiul maruntit, patrunjelul, mazarea, porumbul, oul, boiaua,

10 voturi    11 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Parjoale din boabe de soia

Parjoale din boabe de soia

Se alege soia, se spala si se lasa la muiat de seara pana dimineata, in apa rece. Se inlocuieste

15 voturi    14 comentarii
5h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Turnulet cu vinete , rosii si cascaval