autor:

Anonim

» » Aperitive

parjoale

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ceapa, cartofi/paine alba, ulei, oua, faina, pesmet, usturoi, patrunjel verde, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu 2 oua, cartofii rasi fin, usturoi pisat, patrunjel verde, sare si piper. Din compozitia obtinuta se modeleaza cu faina parjoalele, care se trec prin ulei batut, pesmet si se rumenesc in ulei incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "parjoale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pârjoale simple de post

Pârjoale simple de post

Se dau pe razatoarea mica legumele, sare si piper, se amesteca foarte bine toate. Se presara uniform

5 voturi    0 comentarii
1h 2 min
Retete de post
Parjoale ca la mama acasa

Parjoale ca la mama acasa

Carnea proaspat macinata o amestecam cu morcovul, ceapa usturoiul deasemeni oul batut putin si putin

4 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Lasagne cu sparanghel