autor:

Anonim

» » Aperitive

parjoale

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ceapa, cartofi/paine alba, ulei, oua, faina, pesmet, usturoi, patrunjel verde, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu 2 oua, cartofii rasi fin, usturoi pisat, patrunjel verde, sare si piper. Din compozitia obtinuta se modeleaza cu faina parjoalele, care se trec prin ulei batut, pesmet si se rumenesc in ulei incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "parjoale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Parjoale cu fasole verde

Parjoale cu fasole verde

Se toaca carnea inca o data impreuma cu ceapa verde ( se poate adauga un cartof crud sau o felie

7 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Parjoale din carne de porc

Parjoale din carne de porc

Parjoalele se fac usor si rapid, din orice fel de carne: porc, manzat, pui, curcan, amestec … Caliti

13 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Caponata siciliana