Morcovii se taie bucati si se fierb intr-o cantitate mica de apa. Cand sunt bine fierti se toaca marunt.Se adauga laptele, untul si se incalzeste pana la fierbere.Dupa aceea se toarna grisul si se amesteca bine sa nu se formeze cocoloase, se fierbe 15 min., se pune oul, sare se amesteca si se lasa la racit. Se fac parjoale care se dau prin pesmet si se prajesc in unt. Se servesc cu smantana.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii