Prazul se spala,se taie bucati nu prea mari,si se pune la fiert in apa cu sare.Cartofii se fierb in coaja,apoi ii curatam si ii dam impreuna cu prazul prin masina de tocat.In pasta astfel obtinuta se pune faina,sare,piper si cascavalul ras.Se fac parjoale,pe care le trecem prin faina si care se prajesc in ulei incins.Se servesc cu diverse salate.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii