autor:

Anonim

» » Aperitive

parjoale din carne de manzat

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 august 2008

Ingrediente
carne de pui, carne de manzat, ulei, ceapa, faina, paine alba, lapte, oua, pesmet, usturoi, verde, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in 25 ml de ulei cu 50 ml de apa, apoi se trece prin robot impreuna cu carnea de pui, carnea de manzat, painea inmuiata in lapte si usturoiul. Se adauga sare, piper, 2 oua, patrunjel verde tocat si se omogenizeaza compozitia .
Din aceasta se fac parjoale folosind faina , care se trec prin pesmet si ou batut. Se rumenesc in ulei pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "parjoale din carne de manzat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute cu susan

Chiftelute cu susan

Se trece prin masina de tocat carnea si odata cu ea ceapa si usturoiul. Se adauga apoi ouale si

12 voturi    19 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Chifteluţe franţuzeşti

Chifteluţe franţuzeşti

Mărunţiţi alunele, dar nu le faceţi pudră. Amestecaţi toate ingredientele bine cu măna, fără

3 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Fornetti cu sunca, branza si susan