autor:

Anonim

» » Aperitive

parjoale din carne de pui

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de pui, carne de manzat, ulei, ceapa, faina, paine alba, lapte, oua, pesmet, usturoi, verde, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in 25 ml de ulei cu 50 ml de apa, apoi se trece prin robot impreuna cu carnea de pui, carnea de manzat, painea inmuiata in lapte si usturoiul. Se adauga sare, piper, 2 oua, patrunjel verde tocat si se omogenizeaza compozitia .
Din aceasta se fac parjoale folosind faina , care se trec prin pesmet si ou batut. Se rumenesc in ulei pe ambele parti
Daca ti-a placut reteta noastra "parjoale din carne de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Mic dejun in lipie, cu muschiulet fraged de porc

Mic dejun in lipie, cu muschiulet fraged de porc

Mai intai marinam carnea si o dam la frigider fie o ora, fie peste noapte. Spalam bucatile de carne,

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Trandafiri aperitiv din foietaj

Trandafiri aperitiv din foietaj

Pozele spun totul despre aceste rulouri rapide si foarte de efect. Se ia una bucata de aluat de foietaj

35 voturi    11 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Tarta cu chiftele din pulpe de pui si ceapa caramelizata