autor:

Anonim

» » Aperitive

parjoale din carne de pui

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de pui, carne de manzat, ulei, ceapa, faina, paine alba, lapte, oua, pesmet, usturoi, verde, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in 25 ml de ulei cu 50 ml de apa, apoi se trece prin robot impreuna cu carnea de pui, carnea de manzat, painea inmuiata in lapte si usturoiul. Se adauga sare, piper, 2 oua, patrunjel verde tocat si se omogenizeaza compozitia .
Din aceasta se fac parjoale folosind faina , care se trec prin pesmet si ou batut. Se rumenesc in ulei pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "parjoale din carne de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Aperitiv cu bacon

Aperitiv cu bacon

1.Se decongeleaza aluatul.Se intinde cu sucitorul un pic pe masa de lucru. 2.Se intinde crema

6 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu carne
rulada de pui invelita in bacon

rulada de pui invelita in bacon

se ia fiecare pulpa, se bate cu ciocanul de snitel, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se umple

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Alinazik